Papuś to chyba nie do mnie pytanko ale wiem ze sa same brzoskwinie i morele z hippOlka a jest jakiś słoiczek z borówka?
reklama
Papuś to chyba nie do mnie pytanko ale wiem ze sa same brzoskwinie i morele z hipp
ja myślałam o jagodach w słoiku, albo borówkach leśnych z targu
krowkabordo
Fanka BB :)
Papciorkowa- jest krem z jabłek i jagód z Gerbera.
Kasiulka u nas był podobny problem, sprawę rozwiązało podawanie przez dwa dni jabłek z suszoną sliwką, tylko nie pamiętam jakiej to firmy było. A Ela wczesniej męczyła się z jedną kupą półtorej doby. teraz już jest w porządku
Kasiulka u nas był podobny problem, sprawę rozwiązało podawanie przez dwa dni jabłek z suszoną sliwką, tylko nie pamiętam jakiej to firmy było. A Ela wczesniej męczyła się z jedną kupą półtorej doby. teraz już jest w porządku
pewnie gerber u nas ten zestaw wymiata!
reklama
Asco
Fanka BB :)
Kupilam Jaskowi taki o to gryzak do podawnia roznych pokarmow i musze Wam powiedziec, ze o ile mialam watpliwosci przed kupnem, czy to jest ok dla dziecka, tak teraz jak widze mojego Malucha, jaki jest zachwycony jak "pracuje" nad jego zawartoscia, to wiem ze dobrze zrobilam! No i my mozemy zjesc spokojnie kolacje, bo tak to zagladal nam w oczy, ze my jemy a on nic.
Takze polecam, zwlaszcza, ze i tak dziecko ciagle wszystko wpycha do buzi - pieluszki, zabawki, kocyki...a tu rzucil sie na gryzaka i nagle polecialo mu cos smacznego, ale byl zachwycony, az pial z radosci, jak obrabial slodka brzoskwinke czy kawaleczek arbuza
Takze polecam, zwlaszcza, ze i tak dziecko ciagle wszystko wpycha do buzi - pieluszki, zabawki, kocyki...a tu rzucil sie na gryzaka i nagle polecialo mu cos smacznego, ale byl zachwycony, az pial z radosci, jak obrabial slodka brzoskwinke czy kawaleczek arbuza
Podziel się: