Papuś to chyba nie do mnie pytankoOlka a jest jakiś słoiczek z borówka?
reklama
Papuś to chyba nie do mnie pytankoale wiem ze sa same brzoskwinie i morele z hipp
![]()
ja myślałam o jagodach w słoiku, albo borówkach leśnych z targu
krowkabordo
Fanka BB :)
Papciorkowa- jest krem z jabłek i jagód z Gerbera.
Kasiulka u nas był podobny problem, sprawę rozwiązało podawanie przez dwa dni jabłek z suszoną sliwką, tylko nie pamiętam jakiej to firmy było. A Ela wczesniej męczyła się z jedną kupą półtorej doby. teraz już jest w porządku 
Kasiulka u nas był podobny problem, sprawę rozwiązało podawanie przez dwa dni jabłek z suszoną sliwką, tylko nie pamiętam jakiej to firmy było. A Ela wczesniej męczyła się z jedną kupą półtorej doby. teraz już jest w porządku![]()
pewnie gerber
reklama
Asco
Fanka BB :)
Kupilam Jaskowi taki o to gryzak do podawnia roznych pokarmow i musze Wam powiedziec, ze o ile mialam watpliwosci przed kupnem, czy to jest ok dla dziecka, tak teraz jak widze mojego Malucha, jaki jest zachwycony jak "pracuje" nad jego zawartoscia
, to wiem ze dobrze zrobilam! No i my mozemy zjesc spokojnie kolacje, bo tak to zagladal nam w oczy, ze my jemy a on nic.
Takze polecam, zwlaszcza, ze i tak dziecko ciagle wszystko wpycha do buzi - pieluszki, zabawki, kocyki...a tu rzucil sie na gryzaka i nagle polecialo mu cos smacznego, ale byl zachwycony, az pial z radosci, jak obrabial slodka brzoskwinke czy kawaleczek arbuza

Takze polecam, zwlaszcza, ze i tak dziecko ciagle wszystko wpycha do buzi - pieluszki, zabawki, kocyki...a tu rzucil sie na gryzaka i nagle polecialo mu cos smacznego, ale byl zachwycony, az pial z radosci, jak obrabial slodka brzoskwinke czy kawaleczek arbuza

Podziel się: