reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozszerzanie diety Maluszków

navna, różnie to bywa. U nas uczulenie pojawia się co chwilę i w zależności od tego jak bardzo syn jest uczulony wychodzi od razu lub po paru dniach. Jak masz kilku podejrzanych, to wykluczaj jedno po drugim najlepiej. Odstaw wszystko, poczekaj aż wysypka zejdzie i próbuj po kolei (ja najdłużej na uczulenie czekałam 6 dni i zawsze niestety wychodziło, jak nie wyjdzie to prawidłowo testuje się 7-10dni). Chyba, że nie chcesz wiedzieć, to zostaw dziecko w spokoju :p

reklama
Koncia chce wiedziec i mam podejrzanych w postaci brokułów i banana choć koleżanka mi podpowiedziała ze olejek balneum uczulił jej synka a ja wczoraj córcię w nim wykąpałam. Juz sama nie wiem zostawiam ją na piersi tylko dopóki to nie zejdzie, a potem w końcu musze ten gluten zacząć wprowadzać.

:-) MOJA KSIĘŻNICZKA DAŁA MI DZIŚ NAJCUDOWNIEJSZY ROCZNICOWY PREZENT CHOĆ JESZCZE NIEŚWIADOMIE ALE CUDOWNIE BYŁO TO USŁYSZEĆ BO WYGAWORZYŁA MAMA !!! :-)

dziewczyny sorki,nie mam czasu czytac wszytskiego co tu piszecie, wiec czy mozecie jakos pomoc, Zuzia robi od 2-3 dni plastelinowe zwarte kupki w ksztalcie kuleczek...meczy sie bidulka przy tym strasznie...czy ktoras wie po czym to jest?jest tylko na piersi plus sloiczki,ostatnio dalam jej szpinak ale prawie nic nie zjadla wiec to chyba nie od tego...jak dalam jej kilka lyzeczek surowego jablka i wody to nawet od tego nei mogla sie wykupkac :((( poradzcie cos plis :(

dziewczyny sorki,nie mam czasu czytac wszytskiego co tu piszecie, wiec czy mozecie jakos pomoc, Zuzia robi od 2-3 dni plastelinowe zwarte kupki w ksztalcie kuleczek...meczy sie bidulka przy tym strasznie...czy ktoras wie po czym to jest?jest tylko na piersi plus sloiczki,ostatnio dalam jej szpinak ale prawie nic nie zjadla wiec to chyba nie od tego...jak dalam jej kilka lyzeczek surowego jablka i wody to nawet od tego nei mogla sie wykupkac :((( poradzcie cos plis :(

spróbuj małej podać śliwkę ze słoika, potrafi zdziałać cuda, albo jakiś słoiczek, który w składzie ma borówkę

Musze se pochwalic ze mamy postepy w jedzeniu owockow:tak: Małgoska wcina cały mały słoik owocow z apetytem tylko musi byc ciepłe i zageszczone kleikiem;-) a na obiad standardowo cały duzy słoik(dzis szyneczka z jarzynkami),taki obzartuch z niej:-D

kasiulka85 jak moja córcia nie zrobiła kupki przez cały dzien to famaceutka powiedziała zeby jej zaparzyć koperek i dać lakcid (pół fiolki), ale czy to na takie kupki pomoże to nie wiem, ja bym chyba z lekarzem skonsultowała.

Kasia śliwka ale gerbera bo jest czysta śliwka np hip ma tylko50%śliwki a reszta ryż który zatwardza u nas śliweczki działają cuda

Olka a jest jakiś słoiczek z borówka?

reklama
dzieki, popróbuje, dodam ze probowalam juz z jablkiem, wodą i czopkiem i nic nie ruszylo. Oczywiscie w domu mam sliwki hippa :( takze musze sie przejsc po gerbera. dzieki girls:*

Do góry