magdzior1985
Fanka BB :)
Koncia - ja też podaję tą co Scarletka pokazała wieczorem do połowy słoiczka owoców. Jest jeszcze druga bezmleczna z bobovity - ryżowo-pszenna z jabłkami i gruszkami, już czeka w szafce na otwarcie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja nadal daję mały słoiczek lub pół dużego i popijamy cyckami a Jasiek jak zwijam miseczkę i śliniak to już mnie pogania, żeby się szybciej do cycusia przytulić
No tak, jeśli chodzi o rozszerzanie diety to my daleko w tyle jesteśmy w porównaniu z większością Marcjaniatek :-)pabellka Bartek nie miał jeszcze 4 miesięcy skończonych jak już wsuwał cały słoik obiadku. Potem do tego zjadał pół słoika owoców, a teraz od dłuższego czasu zjada 2 słoiczki 125g. (obiadek i deserek)