reklama
magdzior1985
Fanka BB :)
Malina - 300ml wow
Spring - u nas kichanie podczas jedzenia dość często jest i wtedy wszędzie dookoła kropeczki jedzonka są
Spring - u nas kichanie podczas jedzenia dość często jest i wtedy wszędzie dookoła kropeczki jedzonka są
Scarletka a malutki doszedł już do siebie z jedzonkiem?;-)
nic, a nic:-(
ale kaszkę łyżeczką dzisiaj jakimś cudem zjadł. Oby było już tylko lepiej
spring
Szczęścia dwa :)
nic, a nic:-(
ale kaszkę łyżeczką dzisiaj jakimś cudem zjadł. Oby było już tylko lepiej
No to trzymam &&& za poprawę:-)
U nas poprawa z jedzeniem(tfutfu nie zapeszac;-)) ale mimo to mamy pobudki w nocy:-( doszło do tego ze w dzien je co 3-4h a w nocy co 2h nawet.
Scarlet dobrze ze wogole zjadł ta kaszke ja to juz mowie ze niech sie moja budzi czesciej ale wazne zeby wogole jadła,tylko ze u nas to tez kiepsko z waga małej.
Malina smianie sie i kichanie podczas jedzenia to norma najfajniej jest kichac jak łyzeczka zbliza sie do buzi
Scarlet dobrze ze wogole zjadł ta kaszke ja to juz mowie ze niech sie moja budzi czesciej ale wazne zeby wogole jadła,tylko ze u nas to tez kiepsko z waga małej.
Malina smianie sie i kichanie podczas jedzenia to norma najfajniej jest kichac jak łyzeczka zbliza sie do buzi
Dziewczyny mam pytanie, bo widzę, że już pięknie szalejecie z rozszerzaniem diety u swoich dzieciaków Ja zaczęłam dopiero z zupką jarzynową. Najpierw był Gerber potem Hipp, ale obie jakoś tak marnie zostały przyjęte. I tu pojawia się pytanie: jak wy to robicie że wasze pociechy pochłaniają cały czy nawet pół słoiczka naraz? Moja jak zje dwie trzy łyżeczki to maks :/ Może tu chodzi o tę łyżeczkę, tzn. technikę karmienia? Jest jakaś skuteczna? Możecie coś doradzić?
Barbra może po prostu Twoje maleństwo jeszcze nie było głodne, w jakim czasie od poprzedniego papu dajesz obiadek?? Ja czekam do oporu, ale nie aż tak jak będzie już płacz, bo wtedy to z jedzenia łyżeczką nici, średnio 2,5-3h.. a łyżeczki też różne testowałam i ostatecznie najlepiej wypadła kupiona kiedyś na allegro z taką gumką na końcu, niestety nie pamiętam firmy :/
reklama
Barbra jak dopiero niedawno zaczełas dawac słoiczki to wystarcza te dwie-trzy łyzeczki,z czasem wyjdzie poł słoiczka
aa i łyzeczka tez moze miec znaczenie,u nas super sie sprawdzaja zwykłe babydream,potem kupiłam zestaw TT co by mała miała ''wypasna zastawe'' i łyzeczka tam okazała sie niewypałem,albo ja nie umiem nia karmic
aa i łyzeczka tez moze miec znaczenie,u nas super sie sprawdzaja zwykłe babydream,potem kupiłam zestaw TT co by mała miała ''wypasna zastawe'' i łyzeczka tam okazała sie niewypałem,albo ja nie umiem nia karmic
Podziel się: