reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozszerzanie diety Maluszków

reklama
oluś napisz jak po tym przysmaku na noc, Gosia lepiej spała? bo ja też ciągle myślę, co by mu podać żeby lepiej spał..

oluś napisz jak po tym przysmaku na noc, Gosia lepiej spała? bo ja też ciągle myślę, co by mu podać żeby lepiej spał..

Przysmak do d...y:-( albo moja Goska jest jakas dziwna:zawstydzona/y: kolacje zjadła przed 21 (ta niby kaszke) a obudziła sie juz o przed 1:-(,nastepna pobudka przed 4 i po 6 i po 8,grrrr

Ania zjadła dziś cały słoiczek dyni z ziemniaczkiem:szok: I miałyście rację-ten smak to rarytas wszystkich Marcjaniątek:tak::-)

Hihi, ja też potwierdzam. Wczoraj Gaba tak zajadała dynię, że nawet się nie pobrudziła ;-) Natomiast dzisiaj doszłyśmy już do zupki. Na początek Bobovita "ze świeżych jarzyn" bo tam oprócz poznanych już warzyw jest tylko por.. Och, jakie bąki dzisiaj były po tym porze... ;-):-D

reklama
Moja Zuzka wcina słoiczki, aż jej się uszy trzęsą. Jednak po zupce " ze świeżych jarzyn" bolał ją brzuszek, zjadła wtedy pół słoiczka, na drugi dzień chciałam jej podać resztę, ale gdy poczuła jej smak to wpadła w histerię, płacz straszny, więc już jej nie podałam. Skończyło się na butli i wtedy zasnęła. A najbardziej smakuje jej marchewka z ryżem z bobovity i zupka jarzynowa w gerbera. Za owocami jakoś nie przepada. Wcina też kaszkę ryżową z bananami lub z malinami, a ta na wieczór działa cuda. Mała potrafi przespać od 19 do 6 rano:-)

Do góry