reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozszerzanie diety Maluszków

My własnie skonczyłysmy deserek mus jabłkowo-bananowy :) Oj był szał :) Zuza az sie trzesła! To jest to :)
No i poddałam sie - poniewaz jest alergikiem musze kupowac kaszki bez mleka i robic na bebilonie pep[ti. Nie smakuje jej to i pluje kaszka. Chyba nie kazde dziecko mu jeść kaszkę prawda? Mleko warzywa i owoce wystarczą?

reklama
U nas dziki szał jak pochłania wszelkie zupki jarzynowe:-D
a owoce wcina aż miło. Przetestowaliśmy już: jabłko, banana, brzoskwinię, malinę i jagodę. Banany górą:-)

ale szalejecie he he u nas z owoców tylko jabłko mam uraz jak płakał po brzoskwini i narazie nie eksperymentuje poczekam aż skończy 5 miesięcy....

a te zupki jarzynowe macie z mięskiem???

Pinka widziałam słoiczki bobovity zupka jarzynowa po 4 miesiacu i sa chyba bez miesa bo po 5 jest wyraznie zaznaczone ze z indykiem czy z kurczakiem :)
U Zuzi po jabłku była ostatnio lekka wysypka wiec na dniach czekam na rezultaty :)

My dzis na kolacje miałysmy ''Przysmak na dobranoc'' z hippa czyli kaszka ryzowa na mleku z jabłkiem i gruszka i nawet zjedzone było ze smakiem ale nie całe poł słoiczka,ciekawe na ile pozwoli jej to pospac;)

Kika dzieki za info muszę poszperac i poszukać;-)
Ola- mój na nic nie reaguje:no: jestem pewna ze nawet jak bym mu kit podała to i tak by sie obudził:-D:-D

fajnie maja te z Was ♦ktore moga podawac dania z melkiem innym niz np.bebilon pepti.(wiekszy wybor).....ale trudno to nie koniec swiata ....

przejzalam oferte hippa i jest tam wiele produktow ,ktore mnie zdziwily np.kaszka mleczna z biszkoptami po 4 miesiacu :szok:

fajnie maja te z Was ♦ktore moga podawac dania z melkiem innym niz np.bebilon pepti.(wiekszy wybor).....ale trudno to nie koniec swiata ....

przejzalam oferte hippa i jest tam wiele produktow ,ktore mnie zdziwily np.kaszka mleczna z biszkoptami po 4 miesiacu :szok:
A co cię tu dziwi? W 5 m-cu u dzieci wprowadza sie gluten stąd ten biszkopt (zobacz na skład procentowy ile go jest) A kaszka jak kaszka.

Ostatnia edycja:
reklama
myslallam ze po czwartym miesiacu jeszcze niemozna glutenu wprowadzac dopiero po 5 ,ale nie znam sie na tym wiec wierze ,ze tak moze byc wkoncu to robia specjlisci ktorzy sie na tym znaja..........

Do góry