reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozszerzanie diety Maluszków

U nas wczoraj pierwszy raz była zupka - marchewkowa z ryżem;-) zamiast mlekusia. Mleczko było o 10, potem o 13 zupka (cały słoiczek), a o 16 znowu mleko. Ok. 18 zawsze podawaliśmy owoce, ale wczoraj byliśmy u znajomych, więc deserku nie było.

reklama
mój mały jak zje pół słoiczka marchewki to dopija 90 ml mleka ale tak jest dopiero od 2 dni bo wczesniej mleka nie chciał zjadał tylko pół słoiczka marchewki

Małgoska własnie zjadła ok 6 łyzeczek marchewki i mleka juz nie chciała,myslicie ze tak sie najadła ta odrobina marchewki?
Po czym poznac ze dziecko juz nie chce jesc?

Małgoska własnie zjadła ok 6 łyzeczek marchewki i mleka juz nie chciała,myslicie ze tak sie najadła ta odrobina marchewki?
Po czym poznac ze dziecko juz nie chce jesc?

po tym jak nie chce mleka mój też odrazu dzis nie zjadł mleka dopiero jak go przebrałam i umyłam bo cały utrzaskany od marchwi mineło jakies 20-30 min i wtedy wypił 90ml

W zwiazku z tym ze Małgoska budzi mi sie czesciej chyba zdecyduje sie na ''kolacje'' podac jej jakas kaszke czy kleik i teraz pytanie
Jaka kaszke,kleik? co polecacie? bo ja to nawet nie wiem jak to ma wygladac wiec poprosze np linki;)

reklama
Do góry