katjusza77
szczęśliwa mama :-)
dziewczyny a jak dodajecie (technicznie) - rozbijacie i wlewacie do słoiczka?? no bo przecież ich się nie gotuje?? może głupie pytanie ale się zakręciłam ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziewczyny a jak dodajecie (technicznie) - rozbijacie i wlewacie do słoiczka?? no bo przecież ich się nie gotuje?? może głupie pytanie ale się zakręciłam ;-)
Jeśli chodzi Ci o żółtko, to ja gotuję wcześniej jajko na twardo,wyjmuję żółtko,dzielę na pół,rozgniatam widelcem i mieszam z ciepłym obiadkiem ;-)
ja też tgak robię...i wlasnie na ulotce gerbera wyczytalam ze jajko dawac w dni w ktorym nie dajemy miesa;/
rzeczywiście dziwne, bo przecież mięso powinno się dawać codziennieja też tgak robię...i wlasnie na ulotce gerbera wyczytalam ze jajko dawac w dni w ktorym nie dajemy miesa;/
przede wszystkim pod postacia kaszki manny czy np. 5 zbóż z Nestle, czasami sloiczek w ktorym sa kluseczki a dzisiaj np. deserek z BD w którym są sucharkiDziewczyny pod jakimi postaciami podajecie gluten bo mi już pomysłów brak...