reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozszerzanie diety Maluszków

A ja się dziś znów przejechałam na Baby Dream. W składzie miało nie być pietruszki, a była, młodego mi wysypało, drapie się strasznie, znów będzie cały podrapany i wnerwiony ehh:baffled: wykąpałam go, drapał głowę przy jedzeniu, mam nadzieję, że uśnie i da radę spać normalnie, bo już miał ładną skórę i znów się spieprzyło!!!!:wściekła/y:

reklama
moj je powiedziała bym normalnie raz mniej raz więcej jak mu się chce :tak: nie będe wymieniać tu co bo to nie zawody co które dziecko i w jakiej ilosci je....na pewno nie daje mu słodyczy:tak:!!!!

Wredniak- głowa do góry i młoda jesc zacznie.......:-p

Wiecie co dziewczyny, tak sobie pomyślałam, że jak moja dziecko ma bardziej przybierać na wadze, jak co zje to wysra (sorry) :-p hehe dzisiaj co zjadła (obiadek na dwa razy, deser) i po każdym odrazu pełna pieluszka :-D po mleku nie, ale po tym tak hehe

dziewczynki ktore "karmia sloiczkami".czy podajecie codziennie sloiczki mięsne??bo po 6 miesiacu wlasnie wiekszosc jest takich.czy moze kupujecie tez po 4 miesiacu itd....i czy jak dodajecie żółtko to do słoikow z mięsem ?bo cos mi kumpela podpowiada ze nie mozna rrazem dawac ale ona rozne rzeczy dziwne mowi wiec Was wole sie poradzic:)

dziewczynki ktore "karmia sloiczkami".czy podajecie codziennie sloiczki mięsne??bo po 6 miesiacu wlasnie wiekszosc jest takich.czy moze kupujecie tez po 4 miesiacu itd....i czy jak dodajecie żółtko to do słoikow z mięsem ?bo cos mi kumpela podpowiada ze nie mozna rrazem dawac ale ona rozne rzeczy dziwne mowi wiec Was wole sie poradzic:)

codziennie daję słoiczki z miesem, a żółtko tez dodaję normalnie do mięska

reklama
Do góry