reklama
A ja muszę się pochwalić!
Dzisiaj Gabi zjadła 160g Marchewki z groszkiem i indykiem! czegoś takiego jeszcze nie było i nawet nie marudziła!
a na deser całe starte jabłko! i ładnie piła 4x 140ml! szok!:-)
chyba taki prezencik nam dzisiaj fundnęła, żebyśmy psychicznie odpoczęli ;-)
ale jak fajnie nam minął dzień, jak ona tak ładnie jadła, chciałabym tak codziennie!
Dzisiaj Gabi zjadła 160g Marchewki z groszkiem i indykiem! czegoś takiego jeszcze nie było i nawet nie marudziła!
a na deser całe starte jabłko! i ładnie piła 4x 140ml! szok!:-)
chyba taki prezencik nam dzisiaj fundnęła, żebyśmy psychicznie odpoczęli ;-)
ale jak fajnie nam minął dzień, jak ona tak ładnie jadła, chciałabym tak codziennie!
spring
Szczęścia dwa :)
mam pytanie jak wy to żółto dodajecie? surowe?
Gotujesz jajko na twardo, wyjmujesz żółtko i dodajesz 1/2 do obiadku (wcześniej ugnieć widelcem i zmieszaj)
Wredniak no widziszdpuściłaś i mała zaczęła jeść;-)
K
koncia
Gość
Scarlecia u nas też dziś gurował babydream na obiadek cały słoik kurczak z ziemniakami i marchwią dodałam żółtko zjadła poszła spąc wstała zjadła uwaga całego brokuła same różyczki oczywiście popchła piersią z kurczaka po 1,5 h była już głodna i wciągneła mus wieloowocowy babydreama i posuneła krakersami chyba zmiana klimatu ją tak wygłodził bo na kolacje wciągła 270mm i przegryzła 2plastrami szynki gotowanej i rzucała sie na salami ale już jej nie dałam bo przeciez miałam wrażenie że pęknie
Już widze jakie zawartości będzie miała jutro pielucha
Wow, całego brokuła? Gdzie ona to wszystko zmieściła? Ja mam taki apetyt tylko przed @
A ja się ostatnio zawiodłam na indyku z ryżem i warzywami BD, bo po podgrzaniu zrobiła się z tego zupa, a byłam poza domem i nie miałam czym zagęścić, więc mi się dziecko całe ubabrało! I miało kawałki mięska, mimo, że to po 4 miesiącu...
Ale mimo to kupuję teraz obiadki tylko BD, bo cenowo się bardzo opłaca. Młody ubóstwia kurczak/dynia/ryż od 4mż.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Wredniaczku ale przynajmniej znasz możliwości Gaby
Papcia o matko, jaki ona ma apetyt!!:-) brawo dla Lenuski!
a ja z racji, że byłam w sobotę w Auchanie, wzięłam na spróbowanie 2 słoiczki z Hamanka na próbę. Nigdzie indziej nie można ich kupić, a i cenowo kuszą, bo wychodzą jak Babydream na przecenie. Bukiet jarzyn z kurczakiem i ziemniakami wszedł w kilka minutek, można powiedzieć, że młodemu brakło. Ja w sumie konsystencją nie jestem zadowolona, bo jak nie na zupkę strasznie rzadkie, poza tym obiadek był po 6 mies i nie było ani pół grudki, do których już się przyzwyczailiśmy. Ze względu na to, że młodemu smakowało, na pewno kiedyś jeszcze kupię..
Papcia o matko, jaki ona ma apetyt!!:-) brawo dla Lenuski!
a ja z racji, że byłam w sobotę w Auchanie, wzięłam na spróbowanie 2 słoiczki z Hamanka na próbę. Nigdzie indziej nie można ich kupić, a i cenowo kuszą, bo wychodzą jak Babydream na przecenie. Bukiet jarzyn z kurczakiem i ziemniakami wszedł w kilka minutek, można powiedzieć, że młodemu brakło. Ja w sumie konsystencją nie jestem zadowolona, bo jak nie na zupkę strasznie rzadkie, poza tym obiadek był po 6 mies i nie było ani pół grudki, do których już się przyzwyczailiśmy. Ze względu na to, że młodemu smakowało, na pewno kiedyś jeszcze kupię..
Asco
Fanka BB :)
Wredniaku - to juz jakies swiatelko w tunelu karmienia Gabi sie pojawilo
Papciu - Lenka to ma apetyt i smakosz z niej niezly, a jak Ty jej dajesz te nalesniczki, szyneczki, miesko - miksujesz czy dajesz juz w kawalkach?
Scarceltka - u nas jogurty tez Jasko uwielbia, ale niestey dania obiadkowe, to juz mniej, tu ciagle walczymy przy jedzeniu
Papciu - Lenka to ma apetyt i smakosz z niej niezly, a jak Ty jej dajesz te nalesniczki, szyneczki, miesko - miksujesz czy dajesz juz w kawalkach?
Scarceltka - u nas jogurty tez Jasko uwielbia, ale niestey dania obiadkowe, to juz mniej, tu ciagle walczymy przy jedzeniu
O, widzę, że Marcówki zrobiły zapasy słoiczkow w rossmanowej promocji :-) Ja też ;-) Gabrysia zajada je jak każde inne, czyli z wielkim apetytem Pewnie jakbym jej dała, to by z Lenką mogła konkurować w apetycie Swoja drogą, Papciu, jak w takiej szczuplutkiej dziewczynce tyle jedzenia się mieści? ;-)
reklama
papcia
Mamunia Lenuśki
Pabelka nie wiem pierwszy raz jej sie tak porobiło dzisiaj juz mniejszy apetyt miała
Asco Lena je w kawałkach jerzynki w zupce w kosteczke a reszta kawałki ale Lena nigdy nie jadła papek od samego poczatku miała rozgniatane tylko widelcem a potem stopniowo jadła większe kawałki no chyba że je słoiczek to wtedy paka ale to żadko bywa bo ja jej sama gotuje
Asco Lena je w kawałkach jerzynki w zupce w kosteczke a reszta kawałki ale Lena nigdy nie jadła papek od samego poczatku miała rozgniatane tylko widelcem a potem stopniowo jadła większe kawałki no chyba że je słoiczek to wtedy paka ale to żadko bywa bo ja jej sama gotuje
Podziel się: