reklama
wredniak pisalas kiedys ze Twoja Gabi malo przybiera, moge wiedziec ile wazy i ile miala przy porodzie, moja jest wczesniakiem i ostatnio przez 6 tyg przybrala 700 gram tylko.
Tydzień temu ważyła 7 kg, urodziła się z wagą 2750g, teraz już lepiej przybiera, bo 300gram na 2 tygodnie, ale wtedy właśnie przybierała np. 685gram przez 6 tygodnie, według mojej pediatry to mało, bo tyle powinna przybrać na 4 tygodnie.
juliaidaro
Fanka BB :)
maile wyslane mam nadzieje ,ze doszły ...teraz idę sprzątać...do później
Tydzień temu ważyła 7 kg, urodziła się z wagą 2750g, teraz już lepiej przybiera, bo 300gram na 2 tygodnie, ale wtedy właśnie przybierała np. 685gram przez 6 tygodnie, według mojej pediatry to mało, bo tyle powinna przybrać na 4 tygodnie.
moim zdaniem to nie tak zle,moja Małgoska urodziła sie 3000g a ze 3tyg temu miała 6kg,tez na poczatku była mowa ze mało przybiera ale jak zrobilismy badania i wszystkie wyszły ok a na 6m-cy waga urodzeniowa sie podwoiła to lekarze stwierdzili ze taka ma urode
Dzis obiadek był z histeria a to tylko dlatego ze miała lenia i nie chciała zuc,trzebabyło uzyc blenderka a dwa dni jadła zupki i było ok(pomidorowa i rosołek) a teraz była wołowinka z fasolka i ziemniakami i był wrzask
Ostatnia edycja:
juliaidaro
u nas dzisiaj afera przy obiadku.....pierwszy rosołek wieęc pierwsze grudki....kompletnie niewiedzialam jak zacząć ciagle sie krztusil....zjadł niecały słoiczek i trochę odbijał wymiotował płakał .ehhh czy to normalne przy wprowadzaniu grudek??
probowaliśmy też niekapka póki co Dominik niewie o co w nim chodzi a ja myśle jak go przekonać do niego;p
probowaliśmy też niekapka póki co Dominik niewie o co w nim chodzi a ja myśle jak go przekonać do niego;p
Ola , Wredniak , Csis Mój się urodził z wagą 2900 g i dokładnie 3 tygodnie temu ważył 5785 i w dwa tygodnie przybrał 375 g , Pani doktor była bardzo zadowolona i doszłyśmy do wniosku że taka jego uroda po tatusiu . Wagę urodzeniową podwoił to najważniejsze
Julia , Ola u nas awantura przy jedzeniu obiadku to też norma ostatnio :/
Julia , Ola u nas awantura przy jedzeniu obiadku to też norma ostatnio :/
reklama
juliaidaro
ja poproszę patris
Podziel się: