reklama
Ola, Patris - teraz moja Gabi tyje ok. 300 gram na 2 tygodnie, według pediatry to jest ok. Wciąż jest na tym samym centylu, oprócz właśnie tego jednego spadku, waga na ok 25 a wzrost na 97 centylu. Pewnie będziesz szczuplutka po mamusi i tatusiu :-)
Eee tam, dziewczyny nie wariujcie tak z tą wagą. Elcia ostatnio w ciągu miesiąca (między 28 lipca i 1 września) przybrała 340g. A lekarz powiedział, że ważne, że waga w górę idzie. Taka uroda niektórych dzieciaczków. Zresztą teraz już będa wolniej przybierały niż na początku. Bez stresu laski ))))
K
koncia
Gość
To Maksiu przesyła Gabi troszkę apetytu :*
Ja tez się dzielę apetytem Gaby ;-) Dzisiaj jak ja odbierałam ze żłobka to usłyszałam "Jak ja ją uwielbiam karmić! Wszystkie uwielbiamy! Bijemy się która ma to robić!"
Wy się martwicie, żeby maluchy przybierały a ja się martwię, żeby moje dziecko nie było grube
Wy się martwicie, żeby maluchy przybierały a ja się martwię, żeby moje dziecko nie było grube
reklama
A ile Twoja Gaba waży? i z jaką waga się urodziła?Ja tez się dzielę apetytem Gaby ;-) Dzisiaj jak ja odbierałam ze żłobka to usłyszałam "Jak ja ją uwielbiam karmić! Wszystkie uwielbiamy! Bijemy się która ma to robić!"
Podziel się: