reklama
Pabella to przecież nie jest normalna waga , Gaba na pewno nie będzie gruba
A mój nagle zaczął ładnie jeść wypija po 160 ml mm zjada na kolacje ,śniadanie , dwie 120 ml porcje kaszki z owocami na drugie śniadanie i podwieczorek i duży słoiczek obiadku , szok normalnie. Na moje dziecko takie 5 posiłków w takiej ilości to naprawdę dużo
A mój nagle zaczął ładnie jeść wypija po 160 ml mm zjada na kolacje ,śniadanie , dwie 120 ml porcje kaszki z owocami na drugie śniadanie i podwieczorek i duży słoiczek obiadku , szok normalnie. Na moje dziecko takie 5 posiłków w takiej ilości to naprawdę dużo
K
koncia
Gość
patris, to jestem ciekawa jaki Maksiu będzie miał teraz apetyt, skoro oddał troszkę swojego Gabrysi A Gabi podzieliła się z Kacperkiem
pabella - normalnie waży Twoja Gaba, moja od urodzenia przytyła 4400, Twoja też podobnie, tylko, że moja urodziła się malutka.
AAaa moje dziecię wczoraj zjadło pół świeżego banana, smakował się, a ja się cieszyłam jak głupia.
Ile na dobę wypijają wasze maluchy mm? razem z kaszką. wiem, że pisałyście tu jak jedzą, ale nie mam jak teraz pokolei liczyć :-) bo moja średnio 600-700ml na dobę i według mnie to ciut mało.
AAaa moje dziecię wczoraj zjadło pół świeżego banana, smakował się, a ja się cieszyłam jak głupia.
Ile na dobę wypijają wasze maluchy mm? razem z kaszką. wiem, że pisałyście tu jak jedzą, ale nie mam jak teraz pokolei liczyć :-) bo moja średnio 600-700ml na dobę i według mnie to ciut mało.
K
koncia
Gość
wredniak, to nie jest mało, mój na diecie tyle wypija (nie dosłownie diecie, ale mu ograniczyłam jedzonko, bo przekarmiałam). Teraz zjada 630ml MM+słoiczek obiadku, słoiczek owoców i 3-6 miarek kleiku na wodzie (do obiadku i deserku dodaję).
A Maks urodził się z wagą 3.600, a teraz waży ponad 9.5kg
A Maks urodził się z wagą 3.600, a teraz waży ponad 9.5kg
reklama
Podziel się: