reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

rozszerzanie diety maluszków

Joaska pisze:
elfiko pisze:
taka zupke z bobovity nazywa sie właśnie " pierwsza zupka" jest to mały słoiczek z zielona zakrętka, u nas sprawdza sie do dzisiaj rewelacyjnie i jak mi sie nie chce gotowac to weronika czesto ja dostaje i bardzo ją lubi

no to mam ja w domu.......to co dac mu dzis??? czy poczekac na kupe i wtedy???

U nas po tych zupkach kupa jeszcze fajniejsza była i do dzisiaj nawet jak rano nie zrobi to w trakcie obiadku zawsze mamy sranko ;D
Na Twoim mijescu dałabym teraz :)

reklama
Lilka pisze:
u nas mleko 2R nie zdało egzaminu
Mili budziła sie w nocy na jesc,jak dla niej za słabo zageszczone
stosuje wiec mleko z dodatkiem kaszek smakowych
i spimy cała noc :)

Oczywiście na noc podaję, tak jak elfiko nie zagęszczone mleczko, tylko kaszkę. Po samym zagęszczonym też by sie wybudzał.
No to chyba wprowadzę już na stałe mleko 2R, a na noc kaszkę, jak dotychczas. Tym bardziej, ze pijemy bebilon, a to dosyć lightowe mleczko.

Iwon pisze:
Joaska pisze:
elfiko pisze:
taka zupke z bobovity nazywa sie właśnie " pierwsza zupka" jest to mały słoiczek z zielona zakrętka, u nas sprawdza sie do dzisiaj rewelacyjnie i jak mi sie nie chce gotowac to weronika czesto ja dostaje i bardzo ją lubi

no to mam ja w domu.......to co dac mu dzis??? czy poczekac na kupe i wtedy???

U nas po tych zupkach kupa jeszcze fajniejsza była i do dzisiaj nawet jak rano nie zrobi to w trakcie obiadku zawsze mamy sranko ;D
Na Twoim mijescu dałabym teraz :)

juz dalam, wcinal, az mu sie uszy trzesly......a mna trzaslo, bo to takie niedobre..............

co do mleczka krowiego to ja się też wstrzymam conajmiej do roku,a może i dłużej........zobaczymy

ja z krowim mlekiem czekam długo- myśle że nawet do drugiego roku zycia. po roczku bede dawac bebiko 3

zapomniałam wam napisac ze na mojego niejadka dostałyśmy od pani dr ampułki ktore maja spowodowac ze małej zachce sie jesc
zobaczymy.......czy zadziałają

a co do jogurt to z gerbera jest taki deserek - jabłko morele chyba banan i jogurt. Majka nie chciała go jeść dwa miesiące temu a teraz szamie az uszy sie trzęsą. ;D

Weroniaka nie lubi tego deserku z gerbera- babcia jej kiedys kupiła i dała i była cała opluta ;D ;D ;D

Kasiu mam pytanie, jak dowiedziałas sie że Martynia ma skaze białkową? jakie miała objawy i czy robiliście jakies badania?

reklama
Do góry