reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

rozszerzanie diety maluszków

My póki co nie mamy problemów z jedzeniem, Daria je praktycznie wszystko co jej przygotuję, a danonki to zawsze muszą byc dwa ;D

reklama
Matko na tym wątku jestem sto lat do tyłu. ::)
U nas jedyna nowością jest przejście z mleka Bebilon Pepti 2 na Isomil 2. Wszelkie nowosci w dalszym ciągu kończą się odruchem wymiotnym i/lub wymiotami więc dalej jemy standardowe ciapki dla niemowlaków.
O żadnym chlebku, wędlinkacdh i w ogóle czymkolwiek w kawałku nie mam mowy.
Czekamy....czekamy i czekamy....aż Adaśko któregoś pięknego dnia przestanie rzygać :p ::)
Narazie za radą lekarzy nie przejmuje się. Wyniki ok, waga też ok (11 kg) więc tylko czekać.

hihi a ja znowu naiwnie gotuje mojemu dziecku obiad hihih i myślicie,że go zje? NIE ;D ::)
Ale co mi tam
nadziej moge miec ;D

elfiko pisze:
hihi a ja znowu naiwnie gotuje mojemu dziecku obiad hihih i myślicie,że go zje? NIE ;D ::)
Ale co mi tam
nadziej moge miec ;D

heheheheh

dalam wczoraj Kubie kompot z moreli.........................i jakos spoczko, nic mu nie jest............myslicie ze nic mu nie bedzie???

nic mu nie będzie, Weronika już próbowała wszystkich mozliwych kompotów i luzik a nawet ostatnio jak zabrakło mi soczków to zrobiłam jej wody przegotowanej z takim sokiem z malin i tez nic jej nie było. Duże mamy juz dzieciaczki ;D

a ja mam w kuchni 29stopni bleeee zdycham :p

moj krzys ostatnio nie lubi ziemniaków więc je tylko zupy z kluskami ew kaszą manną, więc jada na przemiabn pomidorową i rosół, a miesko samo wcina bez niczego

no i rosołek z jajkiem wylałam ,troche kurczaczka ugotowaniego zjadła ale mini mini i ćwiartke z ziemniaka
wsjo ::)

aha i ja jeszcze zapomniałam dodac że u nas ta zupa z kluseczkami jest w proporcjii 90% klusków i 10% zupy wiec praktycznie mogłabym powiedziec ze moje dziecko ostatnio żywi sie makaronem

reklama
Do góry