reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

rozszerzanie diety maluszków

My póki co nie mamy problemów z jedzeniem, Daria je praktycznie wszystko co jej przygotuję, a danonki to zawsze muszą byc dwa ;D

reklama
Matko na tym wątku jestem sto lat do tyłu. ::)
U nas jedyna nowością jest przejście z mleka Bebilon Pepti 2 na Isomil 2. Wszelkie nowosci w dalszym ciągu kończą się odruchem wymiotnym i/lub wymiotami więc dalej jemy standardowe ciapki dla niemowlaków.
O żadnym chlebku, wędlinkacdh i w ogóle czymkolwiek w kawałku nie mam mowy.
Czekamy....czekamy i czekamy....aż Adaśko któregoś pięknego dnia przestanie rzygać :p ::)
Narazie za radą lekarzy nie przejmuje się. Wyniki ok, waga też ok (11 kg) więc tylko czekać.

hihi a ja znowu naiwnie gotuje mojemu dziecku obiad hihih i myślicie,że go zje? NIE ;D ::)
Ale co mi tam
nadziej moge miec ;D

elfiko pisze:
hihi a ja znowu naiwnie gotuje mojemu dziecku obiad hihih i myślicie,że go zje? NIE ;D ::)
Ale co mi tam
nadziej moge miec ;D

heheheheh

dalam wczoraj Kubie kompot z moreli.........................i jakos spoczko, nic mu nie jest............myslicie ze nic mu nie bedzie???

nic mu nie będzie, Weronika już próbowała wszystkich mozliwych kompotów i luzik a nawet ostatnio jak zabrakło mi soczków to zrobiłam jej wody przegotowanej z takim sokiem z malin i tez nic jej nie było. Duże mamy juz dzieciaczki ;D

a ja mam w kuchni 29stopni bleeee zdycham :p

moj krzys ostatnio nie lubi ziemniaków więc je tylko zupy z kluskami ew kaszą manną, więc jada na przemiabn pomidorową i rosół, a miesko samo wcina bez niczego

no i rosołek z jajkiem wylałam ,troche kurczaczka ugotowaniego zjadła ale mini mini i ćwiartke z ziemniaka
wsjo ::)

aha i ja jeszcze zapomniałam dodac że u nas ta zupa z kluseczkami jest w proporcjii 90% klusków i 10% zupy wiec praktycznie mogłabym powiedziec ze moje dziecko ostatnio żywi sie makaronem

reklama
Do góry