reklama
Matko na tym wątku jestem sto lat do tyłu. :
U nas jedyna nowością jest przejście z mleka Bebilon Pepti 2 na Isomil 2. Wszelkie nowosci w dalszym ciągu kończą się odruchem wymiotnym i/lub wymiotami więc dalej jemy standardowe ciapki dla niemowlaków.
O żadnym chlebku, wędlinkacdh i w ogóle czymkolwiek w kawałku nie mam mowy.
Czekamy....czekamy i czekamy....aż Adaśko któregoś pięknego dnia przestanie rzygać :
Narazie za radą lekarzy nie przejmuje się. Wyniki ok, waga też ok (11 kg) więc tylko czekać.
U nas jedyna nowością jest przejście z mleka Bebilon Pepti 2 na Isomil 2. Wszelkie nowosci w dalszym ciągu kończą się odruchem wymiotnym i/lub wymiotami więc dalej jemy standardowe ciapki dla niemowlaków.
O żadnym chlebku, wędlinkacdh i w ogóle czymkolwiek w kawałku nie mam mowy.
Czekamy....czekamy i czekamy....aż Adaśko któregoś pięknego dnia przestanie rzygać :
Narazie za radą lekarzy nie przejmuje się. Wyniki ok, waga też ok (11 kg) więc tylko czekać.
Joaska
Lipcowe mamy '05
elfiko pisze:hihi a ja znowu naiwnie gotuje mojemu dziecku obiad hihih i myślicie,że go zje? NIE ;D :
Ale co mi tam
nadziej moge miec ;D
heheheheh
dalam wczoraj Kubie kompot z moreli.........................i jakos spoczko, nic mu nie jest............myslicie ze nic mu nie bedzie???
elfiko
lipcowe mamy ´05
nic mu nie będzie, Weronika już próbowała wszystkich mozliwych kompotów i luzik a nawet ostatnio jak zabrakło mi soczków to zrobiłam jej wody przegotowanej z takim sokiem z malin i tez nic jej nie było. Duże mamy juz dzieciaczki ;D
a ja mam w kuchni 29stopni bleeee zdycham
a ja mam w kuchni 29stopni bleeee zdycham
reklama