reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

rozszerzanie diety maluszków

reklama
Mojej Darci tak posmakowały biszkopty, że nawet jak po obiadku dostaje jednego biszkopcika, to później pokazuje rączkę, że nic nie ma i muszę biec po następnego ;D ;D

Dziewczyny dałam dziś Julci deser owocowy z jogurtem i wysypało jej całe ciałko drobnymi krosteczkami, plecki, brzusio.
Co w takim razie z wprowadzeniem zwykłego mleka modyfikowanego?
Chyba powinnam pozostać przy tym HA co?

e_mama pisze:
Dziewczyny dałam dziś Julci deser owocowy z jogurtem i wysypało jej całe ciałko drobnymi krosteczkami, plecki, brzusio.
Co w takim razie z wprowadzeniem zwykłego mleka modyfikowanego?
Chyba powinnam pozostać przy tym HA co?

u nas po jogurcie to samo za kazdym razem jak podam, a po innych produktach mlecznych nic sie nie dzieje.
ja bym z tym mlekiem sprobowala jednak. ale jak znikna te krosteczki.
lekarka mi kazala podawac jogurt naturalny bez dodatkow bo podobno lepiej tolerowany ale bylo to samo wiec dalam sobie spokoj.aaa i weronika ma tez duzo tych krostek za uszami i w zgieciach raczek i nozek-tam ma najsilniej obsypane i pojawia sie juz po godzinie od zjedzenia jogurtu

ja dałam Julce wczoraj taki deserek jogurtowo-owocowy HIPPA no i ta wysypka była już po jakichś 2-3 godzinach...
raczej jej to nie swędziało, ale dziś rano zrobiła brzydką kupcię...
no nic, dam se na luz chyba...
spróbuję znowu za jakiś czas...

ja na poczatku tez taki gerberowski dalam i ta wysypka sie pojawila ale sobie pomyslalam ze to moze od gerbera bo kiedys ja po sokach tej firmy brzuch bolal ale dalam tez zwykly jogurt i bylo to samo.

kobiety ja nadal nie moge kupic tej manny!!! u nas nawet nie słyszeli chociaz inne kaszki bobovity są każdego rodzaju, w realu, tesco i makro tez brak

wlasnie podalam mojemu dziecku mleko Nan Ha...............wypil chyba z 10 ml, i juz nie chce..............musialam wylac....

qrcze nie wiem czy mu nie smakuje, czy jest najedzony...........spobuje mu podac o 11 zamiast kaszki na drugie sniadanie........moze zje :)

reklama
Joaska pisze:
wlasnie podalam mojemu dziecku mleko Nan Ha...............wypil chyba z 10 ml, i juz nie chce..............musialam wylac....

qrcze nie wiem czy mu nie smakuje, czy jest najedzony...........spobuje mu podac o 11 zamiast kaszki na drugie sniadanie........moze zje :)

Asiu nie martw się u nas na początku też całe butle tego NANa spływaly do kibla, ale potem Julcia się przyzwyczaiła do jego smaku. Niewiem czy próbowałaś to melczko, ono jest paskudne, takie troszkę gorzkawe, bleeee
Ma prawo nie smakować Kubusiowi, bo jest całkowicie inne w smaku od mleka matki.
Ja teraz przestawiam Julkę na Bebilon i póki co jest nieźle...

Do góry