reklama
elfiko
lipcowe mamy ´05
e_mama pisze:Dziewczyny dałam dziś Julci deser owocowy z jogurtem i wysypało jej całe ciałko drobnymi krosteczkami, plecki, brzusio.
Co w takim razie z wprowadzeniem zwykłego mleka modyfikowanego?
Chyba powinnam pozostać przy tym HA co?
u nas po jogurcie to samo za kazdym razem jak podam, a po innych produktach mlecznych nic sie nie dzieje.
ja bym z tym mlekiem sprobowala jednak. ale jak znikna te krosteczki.
lekarka mi kazala podawac jogurt naturalny bez dodatkow bo podobno lepiej tolerowany ale bylo to samo wiec dalam sobie spokoj.aaa i weronika ma tez duzo tych krostek za uszami i w zgieciach raczek i nozek-tam ma najsilniej obsypane i pojawia sie juz po godzinie od zjedzenia jogurtu
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
ja dałam Julce wczoraj taki deserek jogurtowo-owocowy HIPPA no i ta wysypka była już po jakichś 2-3 godzinach...
raczej jej to nie swędziało, ale dziś rano zrobiła brzydką kupcię...
no nic, dam se na luz chyba...
spróbuję znowu za jakiś czas...
raczej jej to nie swędziało, ale dziś rano zrobiła brzydką kupcię...
no nic, dam se na luz chyba...
spróbuję znowu za jakiś czas...
Joaska
Lipcowe mamy '05
ja dawalam taki z gerbera, nic sie nie dzialo............niby on jest od 9 miesiaca
Joaska
Lipcowe mamy '05
wlasnie podalam mojemu dziecku mleko Nan Ha...............wypil chyba z 10 ml, i juz nie chce..............musialam wylac....
qrcze nie wiem czy mu nie smakuje, czy jest najedzony...........spobuje mu podac o 11 zamiast kaszki na drugie sniadanie........moze zje
qrcze nie wiem czy mu nie smakuje, czy jest najedzony...........spobuje mu podac o 11 zamiast kaszki na drugie sniadanie........moze zje
reklama
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
Joaska pisze:wlasnie podalam mojemu dziecku mleko Nan Ha...............wypil chyba z 10 ml, i juz nie chce..............musialam wylac....
Asiu nie martw się u nas na początku też całe butle tego NANa spływaly do kibla, ale potem Julcia się przyzwyczaiła do jego smaku. Niewiem czy próbowałaś to melczko, ono jest paskudne, takie troszkę gorzkawe, bleeee
Ma prawo nie smakować Kubusiowi, bo jest całkowicie inne w smaku od mleka matki.
Ja teraz przestawiam Julkę na Bebilon i póki co jest nieźle...