reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

rozszerzanie diety maluszków

dzięki elfiko, troche mnie uspokoiłaś, bo miałam do wyboru albo wrócic do karmienia co wydaje mi sie troche bez sensu albo miec głodne dziecko

reklama
kate332 pisze:
dzięki elfiko, troche mnie uspokoiłaś, bo miałam do wyboru albo wrócic do karmienia co wydaje mi sie troche bez sensu albo miec głodne dziecko

nie ma za co :-*
ech jeszcze troszke Kate i nasze dzieci beda zajadac kielbachy z grila a naszym jedynym zmartwieniem bedzie zeby spodni nie poplamily tluszczem ::) ;D

elfiko pisze:
kate332 pisze:

nie ma za co  :-*
ech jeszcze troszke Kate i nasze dzieci beda zajadac kielbachy z grila a naszym jedynym zmartwieniem bedzie zeby spodni nie poplamily tluszczem  ::) ;D

hehhehehehehehhehehehhe
ojjjjjjjjjjj to będą czasy :):):):) zaczną się lodziki, lizaczki, kinder jajka i inne tego rodzaju ścierwo :)

e_mama pisze:
elfiko pisze:
kate332 pisze:

nie ma za co :-*
ech jeszcze troszke Kate i nasze dzieci beda zajadac kielbachy z grila a naszym jedynym zmartwieniem bedzie zeby spodni nie poplamily tluszczem ::) ;D

hehhehehehehehhehehehhe
ojjjjjjjjjjj to będą czasy :):):):) zaczną się lodziki, lizaczki, kinder jajka i inne tego rodzaju ścierwo :)

i gumy mamby ;D

apropo mamby...........slyszalam ze to najgorsze swinstwo.........same barwniki i sztuczne rzeczy.....bleeeeeeee

wczoraj u Nas byly pulpeciki z indyka z koperkiem i kleikiem kukurydzianym, do tego ziemniaczek....................ale wcinal hehe

a i Kuba dostal jakis plam na nogach, podejzewam koncentrat pomidorowy ( przed wczoraj dalam mu pomidorowa)

Joaska pisze:
apropo mamby...........slyszalam ze to najgorsze swinstwo.........same barwniki i sztuczne rzeczy.....bleeeeeeee

wczoraj u Nas byly pulpeciki z indyka z koperkiem i kleikiem kukurydzianym, do tego ziemniaczek....................ale wcinal hehe

a i Kuba dostal jakis plam na nogach, podejzewam koncentrat pomidorowy ( przed wczoraj dalam mu pomidorowa)

a może od trawy? Chodził Kubus po trawie? Weronika miała od trawy jak pierwszy raz leżakowałyśmy, ale potem przeszło i teraz juz nie zauważyłam

kurcze a z czego robicie te pomidorówy? z koncentratu czy z pomidorków prawdziwych ?
u nas nic sie nie działo

reklama
U nas przecier pomidorowy, bo te pomidory w sklepie to jakieś takie niezjadliwe, a działkowych niestety nie posiadamy

Do góry