reklama
elfiko
lipcowe mamy ´05
kate332 pisze:dzięki elfiko, troche mnie uspokoiłaś, bo miałam do wyboru albo wrócic do karmienia co wydaje mi sie troche bez sensu albo miec głodne dziecko
nie ma za co :-*
ech jeszcze troszke Kate i nasze dzieci beda zajadac kielbachy z grila a naszym jedynym zmartwieniem bedzie zeby spodni nie poplamily tluszczem : ;D
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
elfiko pisze:kate332 pisze:dzięki elfiko, troche mnie uspokoiłaś, bo miałam do wyboru albo wrócic do karmienia co wydaje mi sie troche bez sensu albo miec głodne dziecko
ech jeszcze troszke Kate i nasze dzieci beda zajadac kielbachy z grila a naszym jedynym zmartwieniem bedzie zeby spodni nie poplamily tluszczem : ;D
hehhehehehehehhehehehhe
ojjjjjjjjjjj to będą czasy zaczną się lodziki, lizaczki, kinder jajka i inne tego rodzaju ścierwo
elfiko
lipcowe mamy ´05
e_mama pisze:elfiko pisze:kate332 pisze:dzięki elfiko, troche mnie uspokoiłaś, bo miałam do wyboru albo wrócic do karmienia co wydaje mi sie troche bez sensu albo miec głodne dziecko
hehhehehehehehhehehehhe
ojjjjjjjjjjj to będą czasy zaczną się lodziki, lizaczki, kinder jajka i inne tego rodzaju ścierwo
i gumy mamby ;D
Joaska
Lipcowe mamy '05
apropo mamby...........slyszalam ze to najgorsze swinstwo.........same barwniki i sztuczne rzeczy.....bleeeeeeee
wczoraj u Nas byly pulpeciki z indyka z koperkiem i kleikiem kukurydzianym, do tego ziemniaczek....................ale wcinal hehe
a i Kuba dostal jakis plam na nogach, podejzewam koncentrat pomidorowy ( przed wczoraj dalam mu pomidorowa)
wczoraj u Nas byly pulpeciki z indyka z koperkiem i kleikiem kukurydzianym, do tego ziemniaczek....................ale wcinal hehe
a i Kuba dostal jakis plam na nogach, podejzewam koncentrat pomidorowy ( przed wczoraj dalam mu pomidorowa)
elfiko
lipcowe mamy ´05
Joaska pisze:apropo mamby...........slyszalam ze to najgorsze swinstwo.........same barwniki i sztuczne rzeczy.....bleeeeeeee
a może od trawy? Chodził Kubus po trawie? Weronika miała od trawy jak pierwszy raz leżakowałyśmy, ale potem przeszło i teraz juz nie zauważyłam
reklama