reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

rozszerzanie diety maluszków

Mi udało się zmiksować mięsko z indyka z rosołkiem, w którym się gotował. Tylko rzeczywiście trzeba dodać więcej tego rosołu, bo inaczej same wióry. A potem można zagęścić dodając trochę kleiku kukurydzianego.
I do tego ziemniaczek i marchewka i prawdziwe drugie danie gotowe! :)

Mateuszkowi baaaardzo smakowało!

reklama
zmieniając temat

byłam dzis w sklepie i kupiłąm Mili deserki od 10 miesiecy,takie duze słoiki
bo małe kosztują 2,09zł a duzy jeszcze raz taki jak mały 2,99zł

zdziwiło mnie dlaczego pisze od 10 miesiaca bo składniki Mili juz takie jadła ???
a wiec :morela,winogrono i banan

jak myslicie o co w tym chodzi???

myśle ze proporcje są inne, spójrz na sklad procentowy, moze w tych od 10 mies jest wiecej np winogron albo cos w tym stylu

od wczoraj moja córcia skubie ze mna na śniadanie chlebek a jutro dostanie troszke kaszki manny do rosołku,
wczoraj dostała buraczka i te nocne sensacje to raczej po nim było tak juz wcześniej wiec burak odstawiam znowu.

Kupiłam tez sucharki i jak tylko kaszka sie przyjmie to bede jej sucharek z mlekiem ciaprac i to bedzie drugie sniadanko :)

Julia dziś będzie mieć buraka bo jeszcze nie jadła

a z normalnego jedzenia to jadła już: chleb, bułke, szynke, sernik, trochę sałatki jarzynowej, ciasto z jabłkami, czekolade, cukierka. piła normalną herbatę, ziemniaki i schab pieczony z mojego niedzielnego obiadu

tyle mi się przypomiało ::)

babeczki, czy Wy dajecie Maluchom do zupki kukurydze z puszki?????bo ja takowa posiadam i dodalabym Kubie ale nie wiem czy tak sie daje.........

Joaska pisze:
babeczki, czy Wy dajecie Maluchom do zupki kukurydze z puszki?????bo ja takowa posiadam i dodalabym Kubie ale nie wiem czy tak sie daje.........

tak z puszki, inne dziewczyny też z puszki, bo sama pytałam :p

a jak mam mrożoną to mrożoną daje

no i dziś był buraczek i chyba Juli smakowało bo zjadła wszystko

a wczoraj jej nie zmiksowałam zupy tylko widelcem rozdziabałam wszystko i Julia była zadowolona i warzywa i jajko - żółtko takiej jadła, ona chyba ma juz dość tycg papek

reklama
Melll pisze:
Joaska pisze:

tak z puszki, inne dziewczyny też z puszki, bo sama pytałam :p

a jak mam mrożoną to mrożoną daje

dzieki bardzo!!!!

ja tez zauwazylam ze Kuba woli juz takie bardziej dorosle jedzenie, dzisiaj mu tez dam takie rozmemlane widelcem!!!!

Do góry