reklama
pola.
Fanka BB :)
Dzięki Undomiel. Dawałaś już ta kasze Holle? Też się strasznie na nią napaliłam ale ostatnio są badane pod kątem szkodliwych substancji i zalecenia są takie aby nie podawać ich dzieciom.
Makota, a ile tej manny dajesz?
Ta ryżowa kaszka to z owocami?
Doti, gdzie kupić tego hippa? Nigdzie go nie widziałam.
Makota, a ile tej manny dajesz?
Ta ryżowa kaszka to z owocami?
Doti, gdzie kupić tego hippa? Nigdzie go nie widziałam.
Ostatnia edycja:
Pola, ale tylko w jaglanych coś wykryli i została wycofana i to chyba tylko w określonych partiach. W każdym razie z tego co doczytałam nie ma się co zniechęcać do marki.
Ja kupiłam ryżowa i jeszcze nie dawałam. Dzisiaj dałam pierwszy raz różyczki kalafiora, brokuły i marchew, ale nic nie spotkało się z zainteresowaniem. Bobaś roztukł na miazgę i tyle było z obiadu
Ja kupiłam ryżowa i jeszcze nie dawałam. Dzisiaj dałam pierwszy raz różyczki kalafiora, brokuły i marchew, ale nic nie spotkało się z zainteresowaniem. Bobaś roztukł na miazgę i tyle było z obiadu
pola.
Undomiel, tutaj info
Państwowa Inspekcja Sanitarna
Wierzę że niebawem się wszystko wyjaśni. Napaliłam się mocno na te kaszki i chciałabym je dawać.
Państwowa Inspekcja Sanitarna
Wierzę że niebawem się wszystko wyjaśni. Napaliłam się mocno na te kaszki i chciałabym je dawać.
Ostatnia edycja:
Gosia i Bartek
Oprocz kaszek holle polecaja kaszki na N..... podobnoz tez dobre, ale nie znam.
Kaszki bezmleczne podaje, ale robie na naszym mm i do tego mam tutaj inne kaszki.
Kaszki bezmleczne podaje, ale robie na naszym mm i do tego mam tutaj inne kaszki.
reklama