reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozszerzamy diete naszych SKARBÓW!!! :))

Natusiu to ładnie.

U nas nocki są przesypiane odkąd przeniosłam małego do jego pokoiku.
Tam ma ciszę i spokój.

Kasiu no właśnie ja też muszę dopytać o gluten.
Bo właściwie dania z mięskiem to powoli mogę już wprowadzać - tak mi pediatra powiedziała.

reklama
Ja startuję dziś z pierwszym obiadkiem ze słoiczka i w związku z tym mam pytanie jak Wy robicie czy podgrzewacie i dajecie obiadek na ciepło czy na zimno???

No fajne głodomorki z tych waszych dzieciaczków moja kaolcia zjada 125ml zupki marchewkowej lub jarzynowej oczywiście gotowaneja poza tym to 100ml kaszki malinowej na noc a tak pozatym to 3 razy cyc i narazie mamy nocki prawie całe przespane.
Właśnie zmykamy się karmić zupką Zyczymy smacznego wszystkim mniam mniam

Ja korzystam z podgrzewcza do butelek - obiadki też sie świetnie podgrzewają.

A co do tego glutenu. Musze jej kupić kilka takich obiadków.

A powieccie. Dziecko powinno codziennie jeść mieśko jak juz zaczeło??

a my dzisiaj zjedliśmy pierwszy raz deserek jabłuszko+kaszka:tak:w sumie 3 łyżeczki,ale to i tak chyba nie jest źle,a darcia było przy tym,dziadyga nie chciał otworzyć buzi:rofl2::baffled: a jutro kolejne podejście z marchewką...jak tak Was czasem czytam na tym wątku,co wasze skarbelki już jedzą,to aż oczy szeroko otwieram:szok:,bo widząc jak Miki garnie się do stałych pokarmów,to czarny scenariusz widzę:szok::rofl2:mój M jest już przerażony widząc powiększającą się stertę prania po dzisiejszym dniu ghihih

reklama
moli81 musi się przekonać. Jeszcze się nauczy:tak: U nas jak jest coś nowego to pierwsze łyżki strasznie się krzywi a później sam szeroko buźkę otwiera:tak:

Do góry