reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozszerzamy diete naszych SKARBÓW!!! :))

reklama
Moja Niki też była klopsik jak była mała a teraz szcypior 12 lat i 36kg:szok::szok::szok::szok:
Ale to moze po mamusi ja do 17 roku zycia wazyłam 48 kg
U nas tylko nasze żarcie wchodzi w gre ale niestety jeszcze rozdrabiane:sorry: Dziś na śniadanko wciągnął płatki z mlekiem a wczesniej nie chciał ruszyc;-)

czarna to moja bratanica ma 10 lat, ubrania nosi na 152 i wazy 29 kg!!!!!!!!!!!!!
ona jest tak chuda ze az oczy bola jak sie na nia patrzy, a wciaga tyle zarcia ze glowa boli...Jak byla u mnie miesiac w wakacje w zeszlym roku to zjadala tyle ile jacek:tak:

tez mam taka kumpele, ona zjada pol chleba na sniadanie.ale jak mowi godzine pozniej juz w wc jest i dalej glodna.na plazy wstydzi sie pokazac bo jej zebra wystaja a przytyc nie moze

Moja siostrzenica jest chyba chudsza od mojej Niki aż ma wielką szpare między nogami!!!!!!!!!!! Wrrrr
Jak mi sie uda to wam wkleje pozniej na fotkowym niki jak była mała:-p

Dominika ja tez mialam niedoczynosc tarczycy;-) Moze nadal mam ale jakos do lekarza mi dluzszy czas nie po drodze;-) A jako dziecko bylam chudzina, dopiero jak zaczelam pracowac to dupa zaczela mega rosnac:-D:-D:-D:-D

Dorota, a to ze oli teraz jest niejadek nie znaczy ze jak bedzie starsza tez tak bedzie:tak: Moja zocha do roku jadla wszystko w kazdej ilosci, potem bylo pare okresow ze nie jadla, ateraz znowu widac potrzebuje wiecej bo wcina za dwoje:tak:

no widzisz jak wykryli u Wiki mowili ze po tych tabsach schydnie a tu dupa nic a nic nie schudla! szukali juz cukrzyce, i stwierdzili ze ma sklonnosci do otylosci wiec ma miec diete ale jaka diete stosowac u dziecka ktore je "styropiany" platki z mlekiem,jajko pod kazda postacia,rosolki, ziemniaczki,mielone,kotlet schabowy,zupki(kazda) i na tyle chleba NIENAWIDZI o wszelkim obkladaniu zapomnij!

ppatqa dobre to z cyckami :-D ale dziecka szkoda

ja z Seby żarciem i wprowadzaniem też cackałam się okropnie i teraz mam francuskiego pieska, tylko nabiał i warzywa a wędlina tylko bez żyłek, zapomnij o kiełbasie
z Igą poszliśmy na żywioł :cool2: i mały mięsożerca mi rośnie, mięso, kabanosy i parówki są the best, czasem kawałek chudszej kiełbasy na zakupach wetnie

ppatqa dobre to z cyckami :-D ale dziecka szkoda

ja z Seby żarciem i wprowadzaniem też cackałam się okropnie i teraz mam francuskiego pieska, tylko nabiał i warzywa a wędlina tylko bez żyłek, zapomnij o kiełbasie
z Igą poszliśmy na żywioł :cool2: i mały mięsożerca mi rośnie, mięso, kabanosy i parówki są the best, czasem kawałek chudszej kiełbasy na zakupach wetnie
heh, u mnie z Radkiem to samo. Potem mam wyrzuty, że za mało urozmaicenia, bo on potrafi naprawde duzo pożreć:laugh2:

Dorotko, Jula jadła tak jak Oli prawie do trzeciego roku. Potem dorosła i przekonuje się do większości. Jedynie, czego nie chce, to pelnych kanapek. Zje, ale wszystko z osobna:-p

reklama
Gosiu i jak ty sobie z tym radzisz lub radzilas? Bo juz pewnie dla Ciebie to normalne A JA SIE DENERWUJE :-(

Najpierw byly sloiczki Pozniej specjalnie dla niej zupki ale nie chciala wiec zaprzestalam robic Jak my jedlismy swoje zupy to zawsze sie jej dawalo i tak poszlo ze teraz je tylko te zupy co my I to tez nie wszystkie Ja sie z nia tez nie ciackam Tylko szczesliwasza bylabym gdyby chciala jest wedline,jajko ,parowke itp

WESOLUTKA dalam niunce dzis DANONKA Z TWAROZKIEM i smakowalo :-)

Do góry