blond_20
Czarownica
moj je jogurt albo misiowy ogrodek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dOROTKO, U MNIE Z jULKĄ BYŁ DRAMAT Z JEDZENIEM. bEZ PROBLEMU WCHODZIŁO TYLKO: MLEKO, KASZA, OWOCKI I SEREK. zUPKA, OBIADEK LUB COKOLWIEK INNEGO TO BYŁA PRZEPRAWA PRZEZ HIMALAJE....To ja juz sie nie powinnam odzywac co do jedzenia Oliwki :-(
Ona jak ma w raczce to sobie fajnie radzi Ale zupki jej do raczki nie dam przeciez
WESOLUTKA fajny pomysl z tym serem bialym i danonkiem Sprawdze czy Oliwi zasmakuje
Zaraz na sniadanie zrobie sobie jajecznice i zobacze czy Oli zje Ale znajac ja to nie zje :-(
Wedliny czy kielbasy nie wchodza w gre :-(
Zupe jak zje to tylko taka nasza Musi byc doprawiona Bo jak nie to nie zje :-(
Raduś pije w dzień cyca na żadanie i praktycznie ciągle coś chrupie bądź je. Parowkę, banana, chrupeczki, bułkę, dziś np.chrupkie pieczywo. A tak zupę mojej roboty (jarzynowa z buraczkami i kaszą jęczmienną z mięskiem), czasem wędlinę, czasem kotleta, czasem makaron z warzywami (w zależności, co robię na obiad).Dorotka - to skoro Oliwka lubi sama jeść to może gotuj jej warzywka, jajko makaron itd, krój w kawałki i niech sama sobie rączką je... przecież to chyba nie ma dużego znaczenia czy zje zupkę (której nie chce) czy te same składniki pokrojone??
Dziewczyny - co Wasze dzieciaki jedzą popołudniu???? już po zupce, a przed spaniem?? ja już nie mam pomysłów na jedzenie dla Szymka...
Dorotka - to skoro Oliwka lubi sama jeść to może gotuj jej warzywka, jajko makaron itd, krój w kawałki i niech sama sobie rączką je... przecież to chyba nie ma dużego znaczenia czy zje zupkę (której nie chce) czy te same składniki pokrojone??
Dziewczyny - co Wasze dzieciaki jedzą popołudniu???? już po zupce, a przed spaniem?? ja już nie mam pomysłów na jedzenie dla Szymka...
Dorotko wyzej napisałas ze Oli musi miec doprawione tak jak wy, wiec jej dawaj juz to samo co wy jecie. Moze wtrzymaj sie z niektorymi ciezkostrawnymi rzeczami, ale lepiej jak zje przyprawione niz wcale... Ja z reszta mojemu tez troche sole i pieprze wszystko :-) I zupki, jajecznice, miesko itp.
Ale sluchajcie, kazde dziecko jest inne, jedne potrzebuje wiecej drugie mniej
Ja mysle ze jak oli lubi to co wy to dawaj jej takie jedzenie
Dominika ja tez sie jakos nie patyczkowalam ani z zosia ani ze stasiem, poza tym , te nasze dzieci to juz roczniaki i nie przeginajmy z ta ich dietaPo Wiktorii nie widac ze jest niejadek;-)tak samo po Julce od gosik.;-) Moja zocha lubi se podjesc, grubiutka nie jest ale matka czuwa