reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozszerzamy diete naszych SKARBÓW!!! :))

zaraz się okaże, że wszystkie już dawałysmy lizaki. .....Ja.... też....:laugh2:
OLIWKA jadla w swoim zyciu 2 razy lizaczka ale takiego bez cukru z apteki :tak:
MINISIA Oli jadla kisiel kilka razy Ale budyniu jeszcze nie probowalysmy Teraz nabial nam sie skonczyl wiec zadzialamy z kieslem czy budyniem :tak:Dzieki

A OLIWKA WCZORAJ ZJADLA ZUPE PIECZARKOWA I TROSZKE ZIEMNIACZKA NA DRUGIE DANIE
ALE ZUPKE JADLA AZ JEJ SIE USZY TRZESLY DZIS TEZ DOSTANIE TA SAMA ZUPKE :tak:A MNIE AZ LEPIEJ JAK CHOC ZUPY CZASEM CHCE ZJESC:-D

reklama
Lizaczki sa super, a sprzątanie po nich jeszcze lepsze....

Co do grzybów to ja gdzies słyszłaam ze do 3 roku zycia nie powinno się dawac...to prawda??

hehe a mi kiedys taka nawiedzona matka co kupowala w tym eko sklepie co pracowalam powiedziala ze grzybow do 8 r z nie wolno:)a jak synek zapytal sie kiedy suszona morelke bedzie mogl sprobowac to powiedzialaze za rok jak 7 lat skonczy...

ja lesnych bym się bała, ale pieczarki to co innego, z drugiej strony są ciężkostrawne i mają mało wartości odżywczych, młody jadł nawet chińszczyznę,ale sama w domu robiłam

My tez mielismy kilka razy te lizaczki z apteki, ale ona takie dziwne, lepsze zwykłe chupa chupsy co kilka dni :-)
A co do grzybów to rzeczywiscie sa bardzo ciezkie i zabronione do 3 roku zycia. Pieczarki w sumie chyba tez, ale nie az tak. A swoja droga jest słoiczek Bobovity Risotto z pieczarkami po 9 miesiacu i młodemu nic nie było po nim, a jadł juz jakis czas temu :-)
Dorota a Ty obserwuj małą, bo ona jest wrazliwa i taka zupka grzybowa mogłaby wywołac u niej bóle brzucha, ale jak bedzie ok to dobrze :-)

U nas z grzybami spokój bo ja ich nie lubię i nie gotuję..

A kisiel lub budyń bardzo często robię dziewczynkom. Lence bardzo to smakuje.

reklama
Do góry