reklama
Jak tak Was czytam dziewczyny, to mam wrażenie, że krzywdę zrobiłam swojemu dziecku.
Młody generalnie je jedzenie po warunkiem, że ma półpłynna konsystencję
Kanapek nie próbowałam mu dawać, choć wcina ciasteczka zdaje się Nestle (Miskopty ?), które uwielbia. Ale jak tylko w żarełku poczuje coś w większym kawałku to pluje dalej niz widzi
Nie wiem jak mam go nauczyć może przegłodzić
Kanapek nie próbowałam mu dawać, choć wcina ciasteczka zdaje się Nestle (Miskopty ?), które uwielbia. Ale jak tylko w żarełku poczuje coś w większym kawałku to pluje dalej niz widzi
Jak tak Was czytam dziewczyny, to mam wrażenie, że krzywdę zrobiłam swojemu dziecku.
Trina witaj w klubie mój mały jak ma wieksze kawałki to wrecz zwraca je wszytsko ale własnie rozdrobione. Kanapeczki mu daje i parówke i owoce ale w malutkich kawałeczkach Wczoraj pierwszy raz zjadł biszkopty nie dławiac się Ale to samo miałam z Laura wiec ja luzuje
A mój dla odmiany nie toleruje papek. Nawet kaszkę przestał jeść którą uwielbiał. Jedyną formą wciśnięcia jej jemu jest dodanie wieczorem do mleka. Wszystko musi być do gryzienia a najlepiej żeby sobie sam trzymał w rączce.
blond_20
Czarownica
a moj miodu nie chce.niczego slodkiego-w sumie na szczescie.szynke w lape, kromke chleba ze skorka i je.no i te chrupki jego miloscJa tez sie balam z tym miodkiem ale sprobowalysmy i jest ok.Malej bardzo smakowalo.
malena81
mamusia październikowa 08
Chyba najlepiej pajdę w łapę i się powoli przekona.
U nas papki nie wchodzą.
No chyba, że bardzo gęsta kaszka czy jogurcik...
wesolutkaaa
Fanka BB :)
Wasze dzieci dużo tego mleka jedzą moja najwięcej wypija na noc 180 i też nie zawsze.Staneła raczej na 120.Ja jagnie np kupuje ser biały tłusty i mieszam go troche z danonkiem i sobie zjada,albo całe jajko gotuje i dodaje ryżu,ja to zupy jej gotuje oddzielnie nie takie jak dla nas tzn takie same ale nie doprawiam jej tak jak nam, a o co chodzi z tymi mlekami waniliowymi bo ja noie wiem nigdy nie patrzyłam.Jaguśka pije już bebilon 3 zawsze z kachą najlepsze te misiowy ogródewk z groszkiem marchewką itp.Dziś kakaoko dostanie na noc, wedliny jadła a teraz coś nie chce,a w sumie wsio po trochu dostaje miusze jej naleśniki zrobić.
gosiakuprewicz
Marzec05'/Pazdziernik08'
UUUUU, to tak jak u nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A mój dla odmiany nie toleruje papek. Nawet kaszkę przestał jeść którą uwielbiał. Jedyną formą wciśnięcia jej jemu jest dodanie wieczorem do mleka. Wszystko musi być do gryzienia a najlepiej żeby sobie sam trzymał w rączce.
reklama
Podziel się: