reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rozszerzamy diete naszych SKARBÓW!!! :))

reklama
MALENKO kochana tylko błagam nie zrozum mnie źle i sie nie gniewaj. Pisałaś niedawno że jak będziesz przesadzać to żeby ci o tym powiedzieć. No to ci mówie:-p
Mam wrażenie że po ostatniej wymianie zdań i poglądów siedzi w tobie jakaś zadra i nie możesz zapomnieć o tamtej rozmowie. W każdym poście doszukujesz sie jakiegoś drugiego dna. Ja uważam ze niepotrzebnie. Co było to było i należy już o tym zapomnieć. Przepraszam że sie wtrąciłam. Mam nadzieje ze cie nie uraziłam jeśli tak z góry przepraszam

Malena - my dajemy sztuczne + cycuś... no i kaszka na mleku, żeby tych posiłków mlecznych trochę było... czasem jakiś jogurcik... też słyszałam, że niektóre dzieci zaczynają same reyzgnować z cyca, za to butle piją... może spróbuj jej dać modyfikowane i zobaczysz czy będzie chciała? Mleko na pewno jest bardzo ważne.

Ja mysle ze niektore mamusie tu za ostro reaguja co powoli robi sie meczace i mamy dosc tego forum a tak bylo fajnie na poczatku!!jesli ktoras ma nerwy to niech odpusci sobie pisanie na forum i docinki innym mamom:dry:kazdy ma prawo do swojego zdania a niektore mamy mam wrazenie tylko czutaja i szukaja dziury w calym zeby cos komus odpalic. J asie zgadzam z mama maksa nie doszukujmy sie drugiego dna i nie odgrywajmy przy najblizszej okazji.
Najlepsza rada odpoczac od bb jak sie nie mozna dogadac a nie docinac na kazdym kroku. Ostatnio jak nie na jednym to na drugim watku jest nieprzyjemnie a po co??nas juz wychowali rodzice a mam wrazenie ze niektore mamy chca wychowywac inne!!!

A wy znowu zaczynacie?? Spokój, ale to już!!

No to co dzis na obiadek dla maluszków?? U nas zupka - kurczaczek, ryż, marchewka, por, pietruszka, kalafiorek i brokuł :-) A tak w ogole to miksujecie jeszcze obiadki czy juz tylko widelcem rozdrabniacie?? Mi tesciowa powiedziała ze mam juz tylko rozgniatac widelcem ładnie, a tylko miesko miksowac. Rafał ładnie gryzie chrupki, bułeczke itd, ale jak mu daje obiad to od razu połyka, wiec musze miksowac :-(

ja tez mam juz ostatnio tego dosc....strach cos napisac zeby ktos sie nie przyczepil...niedlugo to forum bedzie puste bo wszystkie uciekna...a kiedys to bylo takie fajne forum...az sie odechciewa tu wchodzic:dry:

Wezcie się zacznijcie stosowac do odpowiednich działów, kazdy wątek ma jeden temat i tego sie trzymajmy, a wszelkie kłotnie, żale i uczucia wylewajmy na głownym watku, bo się burdel robi...
Ps. Wyzej zadałam pytanie na temat!!

reklama
Mleko jest bardzo ważne i najlepiej przejść na sztuczne. Czasem dzieci nie chcą pić takiego mleka ale w tedy można je przemycić w serkach, jogurtach i tym podobnych potrawach. Kacperek uwielbia wszystko co z mlekiem :)

Do góry