reklama
J
justyneczka
Gość
słucham?? chyba jesteś przewrażliwiona ostatnio. zrelaksuj się może, to ci dobrze zrobi;-)
Mama Maksa
październikowa mama
MALENKO kochana tylko błagam nie zrozum mnie źle i sie nie gniewaj. Pisałaś niedawno że jak będziesz przesadzać to żeby ci o tym powiedzieć. No to ci mówie
Mam wrażenie że po ostatniej wymianie zdań i poglądów siedzi w tobie jakaś zadra i nie możesz zapomnieć o tamtej rozmowie. W każdym poście doszukujesz sie jakiegoś drugiego dna. Ja uważam ze niepotrzebnie. Co było to było i należy już o tym zapomnieć. Przepraszam że sie wtrąciłam. Mam nadzieje ze cie nie uraziłam jeśli tak z góry przepraszam
Mam wrażenie że po ostatniej wymianie zdań i poglądów siedzi w tobie jakaś zadra i nie możesz zapomnieć o tamtej rozmowie. W każdym poście doszukujesz sie jakiegoś drugiego dna. Ja uważam ze niepotrzebnie. Co było to było i należy już o tym zapomnieć. Przepraszam że sie wtrąciłam. Mam nadzieje ze cie nie uraziłam jeśli tak z góry przepraszam
J
justyneczka
Gość
już nie bądźmy takie urażalskie, bez przesady. jeszcze troche i będzie strach cokolwiek napisać
Malena - my dajemy sztuczne + cycuś... no i kaszka na mleku, żeby tych posiłków mlecznych trochę było... czasem jakiś jogurcik... też słyszałam, że niektóre dzieci zaczynają same reyzgnować z cyca, za to butle piją... może spróbuj jej dać modyfikowane i zobaczysz czy będzie chciała? Mleko na pewno jest bardzo ważne.
Ja mysle ze niektore mamusie tu za ostro reaguja co powoli robi sie meczace i mamy dosc tego forum a tak bylo fajnie na poczatku!!jesli ktoras ma nerwy to niech odpusci sobie pisanie na forum i docinki innym mamomkazdy ma prawo do swojego zdania a niektore mamy mam wrazenie tylko czutaja i szukaja dziury w calym zeby cos komus odpalic. J asie zgadzam z mama maksa nie doszukujmy sie drugiego dna i nie odgrywajmy przy najblizszej okazji.
Najlepsza rada odpoczac od bb jak sie nie mozna dogadac a nie docinac na kazdym kroku. Ostatnio jak nie na jednym to na drugim watku jest nieprzyjemnie a po co??nas juz wychowali rodzice a mam wrazenie ze niektore mamy chca wychowywac inne!!!
Najlepsza rada odpoczac od bb jak sie nie mozna dogadac a nie docinac na kazdym kroku. Ostatnio jak nie na jednym to na drugim watku jest nieprzyjemnie a po co??nas juz wychowali rodzice a mam wrazenie ze niektore mamy chca wychowywac inne!!!
Martynka1987
Mama Rafałka i Roksanki!!
A wy znowu zaczynacie?? Spokój, ale to już!!
No to co dzis na obiadek dla maluszków?? U nas zupka - kurczaczek, ryż, marchewka, por, pietruszka, kalafiorek i brokuł :-) A tak w ogole to miksujecie jeszcze obiadki czy juz tylko widelcem rozdrabniacie?? Mi tesciowa powiedziała ze mam juz tylko rozgniatac widelcem ładnie, a tylko miesko miksowac. Rafał ładnie gryzie chrupki, bułeczke itd, ale jak mu daje obiad to od razu połyka, wiec musze miksowac :-(
No to co dzis na obiadek dla maluszków?? U nas zupka - kurczaczek, ryż, marchewka, por, pietruszka, kalafiorek i brokuł :-) A tak w ogole to miksujecie jeszcze obiadki czy juz tylko widelcem rozdrabniacie?? Mi tesciowa powiedziała ze mam juz tylko rozgniatac widelcem ładnie, a tylko miesko miksowac. Rafał ładnie gryzie chrupki, bułeczke itd, ale jak mu daje obiad to od razu połyka, wiec musze miksowac :-(
blond_20
Czarownica
ja tez mam juz ostatnio tego dosc....strach cos napisac zeby ktos sie nie przyczepil...niedlugo to forum bedzie puste bo wszystkie uciekna...a kiedys to bylo takie fajne forum...az sie odechciewa tu wchodzic
Martynka1987
Mama Rafałka i Roksanki!!
Wezcie się zacznijcie stosowac do odpowiednich działów, kazdy wątek ma jeden temat i tego sie trzymajmy, a wszelkie kłotnie, żale i uczucia wylewajmy na głownym watku, bo się burdel robi...
Ps. Wyzej zadałam pytanie na temat!!
Ps. Wyzej zadałam pytanie na temat!!
reklama
Mleko jest bardzo ważne i najlepiej przejść na sztuczne. Czasem dzieci nie chcą pić takiego mleka ale w tedy można je przemycić w serkach, jogurtach i tym podobnych potrawach. Kacperek uwielbia wszystko co z mlekiem
Podziel się: