reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rozszerzamy diete naszych SKARBÓW!!! :))

reklama
U nas duże kawałki idą tak sobie, chociaż nie ksztusi się jak na początku, ale ostatnio ze wszystkim mamy problem, nic nie chce jeść poza cycem.:confused::baffled:
Ale jak mu jakimś sposobem włożę do buzi to zjada i nawet się nie krzywi:sorry2:

u nas te kawaly z poczatu sa ok, chociaz czasem sie krztusi:baffled: ale po polowie sloika to juz lepiej zmiksowac bo nie zje

a co do jogurtow: ulubiony deserek hippa to jogurt z owocami duo czy jakos tak, ze na wierzchu jogurt a pod spodem owoce. mniam mniam:-p jeden z niewielu deserkow, ktory podchodzi bez zagadywania

A dziś przeszła zwykła jogobella malinowa u nas i tez ok;-)

A co do wiekszych kawąłków. Jak jej obiadek smakuje to nie ma problemu ale jak jest taki jej mniej ulubiony to pluje;-)

A mnie Kamiś zaskakuje, zjadł cały obiadek z miną już koniec???. Wypił 50 ml herbatki na raz i zjadł 180 kachy na dobranoc.

Mój uwielbia te słoiczki z jogurcikami, twarożkami i kaszka manna:tak::tak::tak:
A dzis mu gotuje zupe z buraczkiem pierwszy raz wiec zobaczymy:tak:
Z ryba nie dawałam bo jeszcze koło nas nie widziałam musze do wiekszego sklepu wyskoczyc:cool2:
My wczoraj mialysmy pierwszy raz buraczka i STRASZNIE SMAKOWALO :tak:
A JAK SAMIEMU SMAKOWALO ????????
DZIS u nas tez bedzie buraczek :tak:
Aniaaa, Czarna zobaczcie coś takiego
GERBER
widziałam również Hippa, ale od 12mc
Raz Oliwka jadla ta rybke i poprostu byl SZAL :-D

Wczoraj dalam Oliwce juz nie pierwszy raz ciasteczko z hippa i sie zaksztusila ale jak sie ksztusila to az lezki jej polecialy a jak tylko skonczyla to szczelila taki USMIECH :cool2:
No i pierwszy raz wczoraj zjadla calego chrupka kukurydzianego Tak to zawsze ciamciala tylko :-p

U nas te kawałki to bez szału.
Radzi sobie, ale chyba jej się nie podoba.
Jak normalnie mały słoich wtranżalała, tak tego z kawałkami pół dużego i więcej nie wcisnę, a wczoraj to było takie dobre, że sama bym zjadła :baffled:

Kupiłam te misiowe jogurciki - będziemy próbować.
A także deserek owocowy z twarożkiem ) chyba gerber.

I dalej nigdzie nie mogę dostać kaszek Zdrowy brzuszek Nestle :wściekła/y:

reklama
Do góry