reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rozszerzamy diete naszych SKARBÓW!!! :))

dzięki, mam dostęp bo w ag mają i jedno i drugie, a do nich chodze po jajeczka dla malego

A małemu posmakował wczoraj sernik, a dzisiaj bułka maślana, obiadek i kaszke też zjadł cale:-)

reklama
u nas najlepszy jest chleb z maslem; biewazne ze dopiero co skonczyl jesc swoja kaszke ;-) zobaczy mnie ze sniadaniem i koniec trzeba dac chlebka i juz :-D
tak poza tym to do ulubionych tez nalezy ciasto drozdzowe

Ja jeszcze z chlebkiem nie próbowałam, ale teściówka, która pilnuję mi małego już zapowiedziała, że będzie jemu właśnie piętke chlebka dawać :sorry2:

Alicja dziś łaskawie wzięła do buźli rogala maślanego - ale miała minkę zdziwioną że to dobre :-) . Ja jednak bardzo boję się że się zadławi - bo nie umie połykać jeszcze większych rzeczy. i miałam jedną taką sytuację że odgryzła większy kawałeczek ale nie miałam jak jej go wyłożyć więc tylko mówiłam połknij połknij a serducho nieźle mi waliło. Alicja zrobiła się cała czerwona ale jakoś połknęła ufffff Chyba jednak mam dość rogali , ciastek itd na jakiś czas

reklama
Do góry