reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rozszerzamy diete naszych SKARBÓW!!! :))

Co do jaj to ja sie nie wypowiadam bo nie wiem...

Brak reakcji po jogurcie. Zadnej wysypki, bolacego brzuszka i rozwolmnienia...czyli cacy;-)

Super!
a jakiej firmy jogurcik?
Tez planuję podać niedługo z owockami.

Wczoraj był rosołek ze słoiczka- nie bardzo podpasował pzez te kawałeczki.
A mi się niedobrze robiło, bo to wygląda jak żygi :baffled:

reklama
U nas dzisiaj pomidorowa bobovita i pół słoiczka zjadł bez problemu, a resztę musiałam zmiksować, bo już wypychał językiem ryż.

Ppatqa z tego co mi się wydaję, to przepiórcze właśnie są dobre dla alergików, więc jak chcesz i masz wybór, to są lepsze od kurzych. Tylko nie wiem jak proporcje, bo pół takiego żółtka to chyba za mało:confused:

U nas zupka z kurczakiem i ryżem (całe ziarenka ryżu) szła średnio i się krzywiła. Dziś zupka z indykiem i kaszką kukurydzianą trochę lepiej, a też była grubo zmiksowana. Za to wczoraj koleżanka dała nam domowej zupki (był i seler i pomidory i też grubiej zmiksowana) i trochę Marika pluła. Musi się przestawić na nową konsystencję, śmiesznie żuje te kawałki :-)

Mój nie trawi kawałków, dzis tak mu przeszkadzały ze aż zwrócił:-:)-( a jak zmiksowałam to juz było ok:sorry2::sorry2: Ciężko bedzie ale z Lala tez tak miałam:cool2:

Malena z tego misiowego zestawu tez sa jogurciki:tak:

ja właśnie Alicji daję te misiowe smakują jej i ładnie je tylko cena w porównaniu z danone ...:baffled:

ja chyba mam dziwną córkę :-p wzięła by do buzi wszystko - mamy gazetę, obrus ze stołu no i gryzaki.... za to jedzonka nic a nic... dawałam jej chrupki kukurydziane- wzięła poobracała i wyrzuciła... dawałam jej bułkę , rogala - to samo. Nie weźmie do buzi i już ....Nie wiem o co jej chodzi :baffled:

reklama
Do góry