reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozszerzamy diete naszych SKARBÓW!!! :))

u mnie wczoraj tez byl szpinak i tez sie krzywil i zjadl az 3 lyzeczki i ryszal jak opetany.jak to zwykle bywa przy lyzeczce...ja rozumiem ze moze mu nie smakowac ale wszystko oprocz gruszki?moze zaczne mu mango i kokosy dawac bo moze polskiego jedzonka nie lubi....
probowalam ostatnio z krolikiem i tez nici.mudze gdzies cielecinke kupic bo tylko na to alergii nie ma chyba.aaaa zapomnialam Wam napisac co dalej z alergiami...juz pedze na lekarzowy:zawstydzona/y:

reklama
u mnie wczoraj tez byl szpinak i tez sie krzywil i zjadl az 3 lyzeczki i ryszal jak opetany.jak to zwykle bywa przy lyzeczce...ja rozumiem ze moze mu nie smakowac ale wszystko oprocz gruszki?moze zaczne mu mango i kokosy dawac bo moze polskiego jedzonka nie lubi....
probowalam ostatnio z krolikiem i tez nici.mudze gdzies cielecinke kupic bo tylko na to alergii nie ma chyba.aaaa zapomnialam Wam napisac co dalej z alergiami...juz pedze na lekarzowy:zawstydzona/y:
Oj wybredny, wybredny:-D:-D:-D:-D:-D

Witam wszystkich bardzo serdecznie, od dzis jestem nowym uzytkownikiem forum, mam nadzieje, ze bede tutaj czesto zagladac. Mam synka Filipka, Fifi ma 6 miesiecy i 2 tygodnie jest moim pierwszym dzieckiem, wiec mam mnostwo pytan co do opieki nad nim, staram sie oczywiscie robic wszystko jak najlepiej, ale nie zawsze wiem jak sobie radzic z niektórymi problemami licze na was kochane, pozdrawiam

Witaj Sylwika...zapraszam na inne wątki.
Moze lubi bardziej gęstą kaszkę...owoce mozesz dodac. Moze tak polubi??

Witam wszystkich bardzo serdecznie, od dzis jestem nowym uzytkownikiem forum, mam nadzieje, ze bede tutaj czesto zagladac. Mam synka Filipka, Fifi ma 6 miesiecy i 2 tygodnie jest moim pierwszym dzieckiem, wiec mam mnostwo pytan co do opieki nad nim, staram sie oczywiscie robic wszystko jak najlepiej, ale nie zawsze wiem jak sobie radzic z niektórymi problemami licze na was kochane, pozdrawiam
Witamy nową mamę:-)

U nas szpinak też nie przeszedł..
Ppatqa - Szymek owocki też uwielbia...nawet morele, które były kwaskowe, zjadł chetnie :-) Za to obiadków też za bardzo nie chce,.... najpędzej jeszcze machewkową z ryżem Bobovity....
Kate - Szymek tez łyżeczką soczki chętnie pije.
Blond - ha ha...dobre z tym kokosem !!

reklama
Do góry