reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozszerzamy diete naszych SKARBÓW!!! :))

reklama
Dziewczyny mam problem bo mój Mały nie chce jeść żadnego deserku który ma jabłko w sobie. Krzywi sie okropnie. Szkoda tylko że większość deserków ma jabłko (jabłko banan, jabłko jagody) żadnego nie chce tknąć. Z kaszką mu próbowałam mieszać to też wypluwa. Zależy mi żeby zjadał te owoce bo to witaminki.

LILUNIA Marika też się krzywiła, ale jakoś je. Bo te jabłka trochę cierpkie są i mają bardzo wyrazisty smak. Ja dawałam jej z Sinlackiem, jest słodki i troche bardziej mdłe się zrobiło. Kupiłam jabłko z jagodami Gerbera (Marika nie jadła, ale ja zjadłam 1 słoik i jest bardzo dobre) :)

same owoce masz: śliwki, gruszki, banan, morelki, moze spróbuj te, a jak polubi jakieś to dodaj mu jabłuszko

Lilunia a próbowałas dawac surowe tarte jabluszko albo gotowane ?? Mój na gotowane przeze mnie takie podziubane widelcem, az sie trzesie :-) Tylko musza byc słodkie jabłke, bo jak dawałam takie kwaskowate to tez pluł.

A mój dzisiaj znowu zjadł ponad 200 kachy i jeszcze chyba 6 biszkopcików w herbatce... Zarłok... :-D

LILUNIA Marika też się krzywiła, ale jakoś je. Bo te jabłka trochę cierpkie są i mają bardzo wyrazisty smak. Ja dawałam jej z Sinlackiem, jest słodki i troche bardziej mdłe się zrobiło. Kupiłam jabłko z jagodami Gerbera (Marika nie jadła, ale ja zjadłam 1 słoik i jest bardzo dobre) :)

same owoce masz: śliwki, gruszki, banan, morelki, moze spróbuj te, a jak polubi jakieś to dodaj mu jabłuszko
My dziś próbowaliśmy jabłko z jagodami tyle że bobovity. I skończyło sie na tym że Mama musiała je zjeść.
Lilunia a próbowałas dawac surowe tarte jabluszko albo gotowane ?? Mój na gotowane przeze mnie takie podziubane widelcem, az sie trzesie :-) Tylko musza byc słodkie jabłke, bo jak dawałam takie kwaskowate to tez pluł.

A mój dzisiaj znowu zjadł ponad 200 kachy i jeszcze chyba 6 biszkopcików w herbatce... Zarłok... :-D
Nie próbowałam jeszcze robić mu sama, jakoś boję się tych jabłek w sklepach, że pryskane, ale chyba kupię jutro u nas na bazarku i spróbuję mu dać gotowane.

reklama
Do góry