blond_20
Czarownica
moj nie chce nic oprocz kleiku i kaszki. gruszke jeszcze zje. a tak to wszystko jest bleee.jak to robicie e wam dzieci z lyzeczki jedza?mojego mecze codziennnie i d.....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja już nie wiem jak robić.... :-( Wszędzie piszą, że deserek to nie posiłek, a jedynie przekąska między posiłkami. Wasze dzieci nie są głodne, jak robicie taką długą przerwę a pomiędzy posiłkami tylko same owoce????
Ja dziś dałam tylko jabłuszko między posiłkami. Miała być dynia z ziemniakami na obiad, ale tak się rozryczała po spacerzee, że był tylko cyc i usnęła. Chyba jednak ząbki, bo płacze z ręką w buzi, a palce tak gryzie, że czerwone aż i wszystko głęboko wciska do buzi. Bo nie sądzę, że to po 1/3 słoika jabłka????????
Ja już nie wiem jak robić.... :-( Wszędzie piszą, że deserek to nie posiłek, a jedynie przekąska między posiłkami. Wasze dzieci nie są głodne, jak robicie taką długą przerwę a pomiędzy posiłkami tylko same owoce????
Ja dziś dałam tylko jabłuszko między posiłkami. Miała być dynia z ziemniakami na obiad, ale tak się rozryczała po spacerzee, że był tylko cyc i usnęła. Chyba jednak ząbki, bo płacze z ręką w buzi, a palce tak gryzie, że czerwone aż i wszystko głęboko wciska do buzi. Bo nie sądzę, że to po 1/3 słoika jabłka????????
moj nie chce nic oprocz kleiku i kaszki. gruszke jeszcze zje. a tak to wszystko jest bleee.jak to robicie e wam dzieci z lyzeczki jedza?mojego mecze codziennnie i d.....
Napewno ząbki Kate...witaj w gronie ząbkujących na wiosnę...Miki gryzie nawet mnie,łącznie z ramionami jak biorę go do odbicia,dziś mnie znów ugryzł a cyca i się sam rozpłakał,pierdzielone zebiska
no wkońcu dziś nie pogardził moją zupkązrobiła jarzynówkę z kleikiem ryżowym z tych przepisów od Czarnej i szamał aż się uszy mu trzęsły:-)
kate Kamis owocem sie nie najada, ma o 10 cyc, 11 owoc, 12.30 cyc
MARMA no szok
A JA myslalam i myslalam i wymyslilam :
6- mleko
9/10 mleko z kleikiem
spacerek
13 obiadek+ herbatka lub soczek
15 owoc+ herbatka lub soczek
17/18 mleko
20 po 20 mleko z kacha
6 posilkow Tylko ze y traktujemy deserek jako posilek a nie dodatek :-)
6 posilkow chyba moze byc :-)