blond_20
Czarownica
chyba dam.tylko sama musze go zniazdzyc bo te w sloiczkach to wszystkie z jablkami a u nas wiadomo....jak zwykle nie wolno.co do tego banana dodac zeby taki glutowaty nie byl?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
chyba dam.tylko sama musze go zniazdzyc bo te w sloiczkach to wszystkie z jablkami a u nas wiadomo....jak zwykle nie wolno.co do tego banana dodac zeby taki glutowaty nie byl?
Dziś dam mu jego ulubioną jagnięcinkę na objad to zobaczymy czy będzie pluł
ja rozumiem ze moze mu nie smakowac ale wszystko oprocz gruszki?moze zaczne mu mango i kokosy dawac bo moze polskiego jedzonka nie lubi....
Moj Fifi nie chce jeśc kaszek i nie wiem jak go zachecic, bo wyczytałam ze kaszki sa bardzo wazne w diecie dziecka, macie jakies własne sposoby?
ja dostałam deserki od kuzynki z niemiec mleko z herbatnikami- to jeszcze ujdzie,ale poczekam i mus owocowy skład ananas, pomarańcza, morele, jabłko i coś jeszcze
oba od 4 miesiąca słoiczki
Chlebek bez skóki i ona jej podobno takie kuleczki z tego chleba formuje i ona to zjada. Tez nie bardzo to sobie umiem wyobrazićNieźle jak to dziecko je kanapki, bo ja nie bardzo rozumiem....