reklama
magdziunia
Październikowa Mama'08
Ja jeszcze nie gotowałam takich zupek z warzyw ze sklepu.
Czekam aż będą warzywka u mamy - ale to dopiero w lipcu no może czerwcu.
Wiem, że chyba w Real jest dział z ekologicznymi warzywami.
Czekam aż będą warzywka u mamy - ale to dopiero w lipcu no może czerwcu.
Wiem, że chyba w Real jest dział z ekologicznymi warzywami.
ppatqa
Październikowe mamy'08
ja gotowałam bo ojciec przywióżł mi z gospadarstwa ekologicznego jego znajomego. podjadlam troche marchewki małemu i wiecie co ze nawet smak byl inny. Ja gotowałam tak ziemniak, marchewka, 1/3 piertuszki, 1 łyżeczka oliwy z oliwek, potem zagęściłam troszke 3 lyżkami kleiku kukurydzianego
malena81
mamusia październikowa 08
O tak to fajnie, jak takie ekologiczne.
U nas też teściowa ogródkuje, to latem będą.
Teraz chyba polecę słoiczkami, bo nie mam dostępu do żywności sprawdzonej i ekologicznej. Co najwyżej kurczaka wiejskiego - ale to jeszcze dużo mleka upłynie ;-)
U nas też teściowa ogródkuje, to latem będą.
Teraz chyba polecę słoiczkami, bo nie mam dostępu do żywności sprawdzonej i ekologicznej. Co najwyżej kurczaka wiejskiego - ale to jeszcze dużo mleka upłynie ;-)
marta_a
Pazdziernikowa Mama 2008
kurcze ale Wam zazdroszcze ze Wasze dzieci tyle potrafia obiadkow zjesc...ja dzisiaj bede robic probe wcisniecia w niego marchewkowej z ryzem.ciekawe co z tego bedzie.ja juz sie tego boje o on tak placze jak widzi lyzeczke ze pozniej musze go nosic na rekach bo sie uspokoic nie moze....:-(
widzialam takie butelki z lyzeczka ale nie pamietam jakiej firmy moze tak by sie udalo maluszka troszke oszukac zeby jadl obiadki
witajcie widze ze juz szalejecie z jedzonkiem na calego :-)
a jak robicie z tymi biszkoptami dajecie cale do lizania czy tarte z np owocami???
Moj maluch ma juz 2 zabki (no moze 1/3 zabkow ;-)) i juz usiluje wszystko gryzc nawet zupki zageszczam mu kleikiem ryzowym bo te np marchewka z ryzem sa tak plynne ze same z buziaka uciekaja
reklama
moli81
Mamuśka Mikuśka
Marma ja też się nie znam, ale już mam miejsce skopane i czekam na poprawe pogody i zaczynam działać. Właśnie która ma ogródek bo potrzebuje korepetycji
my postawiliśmy foliowiec z teściami i też czekamy na poprawę pogody...czeka mnie jeszcze pielenie w truskawach grrr Bedziemy się tu wspierać dziewczyny,ja też nie jestem super ogródkowa,ale coś tam pamiętamjuż nie moge się doczekać tych pomidorków,marcheweczek,rzodkieweczek,mniami
Podziel się: