reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rozszerzamy diete naszych SKARBÓW!!! :))

reklama
U mnie Jagunia owoców nie lubi zjada pół słoiczka dziennie ale na siłe,a co do zupek ja daje 1,5 słoika a jak gotuje no to pół garnuszka tak wychodzi z 2 zupki w zasadzie co do zupy to le bym jej nie zrobiła tyle zje:)Ostatnio jej ugotowałam z rybą na początku sie krzywiła a później zajadała.

Dziewczyny ja juz lada dzień zaczynam jedzenie 6 mies i wiecie co jest w składzie tych słoiczków np pomidorówka i nie jest tak bardzo zmielona z pomidorami i olejem rzepakowym a to mi sie nie podoba olej taki to dla mnie najgorsze świństwo,noi w deserkach widziałam już jogurty jeden deserek nawet widziałam z czeskoladą szook:)Moja Jagunia nie ma zębów i sie narazie nei zapowiada wiec nie wiem jak ona to zje.Musze w tym tyg jechać na zakuki i pokupowac po 6 mies.

Moja jak je biszkopta to strasznie mlaska czyli cos tam se mieli ale i tak sie krzywi bo to nieznane i wkońcu mama zjada większość biszkopta:)

a u nas szaleństwo pawdziwe - lizanie ćwiarteczki jabłuszka;-)
Hi hi hi u nas bananek był ostatnio lizany.
A zobaczysz później jaka minka będzie jak dasz do spróbowania ogórka kiszonego - ale to za jakiś czas.

U mnie Jagunia owoców nie lubi zjada pół słoiczka dziennie ale na siłe,a co do zupek ja daje 1,5 słoika a jak gotuje no to pół garnuszka tak wychodzi z 2 zupki w zasadzie co do zupy to le bym jej nie zrobiła tyle zje:)Ostatnio jej ugotowałam z rybą na początku sie krzywiła a później zajadała.

Dziewczyny ja juz lada dzień zaczynam jedzenie 6 mies i wiecie co jest w składzie tych słoiczków np pomidorówka i nie jest tak bardzo zmielona z pomidorami i olejem rzepakowym a to mi sie nie podoba olej taki to dla mnie najgorsze świństwo,noi w deserkach widziałam już jogurty jeden deserek nawet widziałam z czeskoladą szook:)Moja Jagunia nie ma zębów i sie narazie nei zapowiada wiec nie wiem jak ona to zje.Musze w tym tyg jechać na zakuki i pokupowac po 6 mies.

Moja jak je biszkopta to strasznie mlaska czyli cos tam se mieli ale i tak sie krzywi bo to nieznane i wkońcu mama zjada większość biszkopta:)
No właśnie takie rzeczy są w tych słoiczkach.
Ja też oglądam etykietki i jak coś nie pasuje to odstawiam.
Kaszki czekoladowe widziałam i to chyba są po 9 miesiącu.

Ja mam zapas słoiczków na dobre 2 miesiące także nic nie kupuję.
A może spróbuj dać Jagusi ztartego biszkopcika z jabłkiem albo dodać do kaszki owocków jeśli mała zjada kaszki.

U nas idą słoiczki na raz. W sumie to ile powinny Maluchy zjadac?? U nas pewnie też by weszło 1,5:eek:

A dzis pluła jabłkiem i wiem czemu hehehe bo jabłka strasznie kwaśne były a matka nie posmakowała:zawstydzona/y:

kurcze ale Wam zazdroszcze ze Wasze dzieci tyle potrafia obiadkow zjesc...ja dzisiaj bede robic probe wcisniecia w niego marchewkowej z ryzem.ciekawe co z tego bedzie.ja juz sie tego boje o on tak placze jak widzi lyzeczke ze pozniej musze go nosic na rekach bo sie uspokoic nie moze....:-(

reklama
Do góry