reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rozszerzamy diete naszych SKARBÓW!!! :))

Ja nowe produkty daje tak z 2 tyg wyprzedzeniem przecież z pierwszymi tez nie czekałam do danego miesiaca a tak to najpierw co kilka dni co by sie przyzwyczaił:-p
Kaka u nas tez były juz kukurydziane tak ssał ze aż się trząsł:-D:-D teraz nie daje bo diabeł juz zębaty:rofl2:

reklama
KASIU ja to rozumiem tak ze jak pisze PO 5 MIESIACU to czekam az Oli skonczy 5 miesiac i wtedy te jedzonko po 5 miesiacu :-)

G przez pomylke podgrzal piure jarzynowe z indykiem i Oli wtrabila caly sloiczek Jak narazie nic jej nie bylo Oby tak zostalo :-)
W domu mam kilka slioczkow i jak je skoncze to zaczne juz kupowac te po 4 i po 5 Ale bedzie wtedy wybor :-)
My wczoraj mięliśmy jagnięcinkę oj smakowała aż cały się trząsł:-D
Lubi Bartek próbować nowe smaki:tak:
Ja też czekam aż Sebcio kończy dany miesiąc i wprowadzam nowe produkty.
My też czekamy:-p

CZARNA ja teraz zaczelam z tygodniowym wyprzedzeniem :-) I od razu poszedl caly sloiczek tego po 5 miesiacu I chyba bede jej dawala ze sloiczkow nowych tyle ile ona sama zje bo pol sloiczkiem to ona sie nie naje
A wy jak teraz wprowadzacie po 5 to po calym sloiczku czy nie ?

Dorotko dawaj tyle ile Oli ma ochote...reszte mozesz dać w innym posiłku.

Czarna a to nie lepiej ze ma zęby do chrupek??

Kaka hehe co takie dwa małe ząbki mogą grysć Urwie kawał i potem sie dławi bo to jeszcze nie wie ze ma gryść:-D:-D:-D:-D wczesniej to lizał ssał a tak to az strach:rofl2:
Ja miałam kiedyś taki przebój z Laura ze zadławiłą sie biszkoptem ojjj długo miałam uraz i niedawałam. Teraz cholera tez nie zawsze chce grysc i wsio połyka jak indor:crazy::crazy::crazy: Aż strach dac cos twardego :baffled:

Oj ja też miałam schizy z jabłkami, biszkoptami. Chrupki na szczęście Martynie nie podchodziły, bo się kleiły do łapek :happy:. Może to nie ten wątek :rofl2:, ale ja jeszcze strasznie się martwiłam, że odgryzie guziki od swojej pościeli :baffled::sorry2:

reklama
Do góry