reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozszerzamy dietę naszych krasnoludków

reklama
Czesc ja sie musze pozalic Odkad Oliwcia zaczela na maxa zabkowac musze co chwila wymyslac co by jej tu do jedzenia dac bo nawet jesli przed chwila cos jadla to na nastepny posilek moze juz tego nie chciec, o ile wogole cos je. Znowu mi schudla okrutnie, miejmy nadzieje ze teraz jak wyszedl zabek to nadrobi.
Staram sie gotowac sama czasem uzywam slooiczkow, Ostatnio przebojem jest parowka pognieciona i zemniaczki w kawalkach z sosikiem (zupka ze sloiczka) a im wiecej do zucia tym lepiej.
Ja uzywam kranowy od poczatku czasem jak nie mam akurat przegotowanej wody to biore taka mineralke jaka akurat jest. efektow ubocznych brak.

Czesc ja sie musze pozalic Odkad Oliwcia zaczela na maxa zabkowac musze co chwila wymyslac co by jej tu do jedzenia dac bo nawet jesli przed chwila cos jadla to na nastepny posilek moze juz tego nie chciec, o ile wogole cos je. Znowu mi schudla okrutnie, miejmy nadzieje ze teraz jak wyszedl zabek to nadrobi.
Staram sie gotowac sama czasem uzywam slooiczkow, Ostatnio przebojem jest parowka pognieciona i zemniaczki w kawalkach z sosikiem (zupka ze sloiczka) a im wiecej do zucia tym lepiej.
Ja uzywam kranowy od poczatku czasem jak nie mam akurat przegotowanej wody to biore taka mineralke jaka akurat jest. efektow ubocznych brak.

aniay okropnie tzn ile schudła????? kilogram?

parówkę?????:szok:

wagowo poprostu nie przytyla caly czas stoimy na 6500 a urosla na dlugosc wiec wygladowo schudla
a owszem parowke cieleca bardzo jej smakuje i fajnie sie ja przezuwa

Nie nie, o źle chwyconych słoiczkach nie ma mowy. Może to rzeczywiście ten kalafior... Bo nic innego do głowy mi nie przychodzi już! Dzięki kobitki:tak:. A na kranie też mam filtr, ale i tak mineralna kupuję, tak sie juz przyzwyczaiłam, że robię zapasy na dłuuuuugi czas;-), teraz mam na przykład 15 pięciolitrowych baniaczków:-D:-D:-D:-D:-D.

Ania...biedna ty tyle pracy do nosa wsadzic:-(,nastepne sie udaja...100%:tak:

u nas po żółtku,tylko kupa bardziej smierdzaca ,,,i nic wiecej,,,,jutro testujemy dalej...jak wszystko bedzie ok to w niedziele startuje z glutenem-bedzie piętka bułkowa:-D

Aniay myślę,że warto próbować nowych produktów dla Oliwci. Może owoce, avocado (rozgniatasz tylko widelcem i dodajesz banana).
Ale naprawdę zbyt częste dawanie dziecku parówek nie przyniesie nic dobrego:no::no:bo prócz tego ile się je ważne co się je:tak:

kurde teraz zobaczylam ta parowke:szok:
troche szybko mysle...
Aniay probuj kaszke Oliwci w mleczku przemycac,albo dawaj lyzeczka z dodatkiem owocow,.
mysle ze Oliwcia zapycha sie ta parowka i potem nie ma apetytu...ale to tylko moje zdanie:blink:

reklama
No oczywiscie, ale parowke podpowiedziala pediatra bo oliwia NIC nie chciala jesc praktycznie. jasne ze nie bede dawac jej parowki codzien, tak samo jak banana, tez nie moge przesadzac ^^

Do góry