reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

  • Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozszerzamy dietę naszych krasnoludków

reklama
No ja tak samo robię, gotuję ok. pół godziny.

Czyli wszystko robię jak należy a i tak się zepsuły:-(. Po takiej nieudanej akcji ne wiem, czy kiedykolwiek znów spróbuje pasteryzować. Będe chyba gotować co drugi dzień i jedną porcję przechowam w lodówce:tak:. No i pozostanę jednak częściowo przy słoiczkach. Zresztą od czasu do czasu warto zaserwować np. króliczka,, bo nie wiem skąd bym go wzięła, żeby Hani w domu ugotować:-D.
 
Nieeeee. Dokręcałam bardzo dobrze:-(. A później nawet sprawdzałam, czy napewno dobrze trzymaja\ą i było wszystko ok:tak:.

A czy Wy gotujecie zupki na wodzie mineralnej czy na normalnej z kranu? Ja na mineralnej i teraz nie wiem, kiedy można już na zwykłej wodzie przyrządzać dania? A może już można? Bo czasem nawet chciałam dać Hani naszego obiadku trochę, ale bałam się ze względu na tą wodę...
 
Ja tez robię na przegotowanej z kranu :tak:
Ale też zależy jaką masz wodę w tym kranie ;-)
W sumie na tej z kranu przyrządzałam od początku, bo u nas jest z ujęć głębinowych i jest smaczna, małemu nigdy nic nie było. Ważne żeby nie była zażelaziona i z dużą ilością fluoru, bo bakterie to raczej zabijesz gotowaniem.
 
reklama
Do góry