reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozszerzamy dietę naszych krasnoludków

Ja też robię na kranówce od samego początku. A obiadki gotuję na wywarze mięsnym, nawet z kalafiorem i nic mi się nie psuje. Nie wiem co się stało Aniu, że tobie tyle słoiczków (aż 20 :szok:) poszło na marne :-:)no:

reklama
w moich zupkach też był kalafior.. Nie wiem, w każdym bądź razie dzis na kilka zupek w słoiczku wydałam ponad 50zl:wściekła/y::wściekła/y:. A ja od początku używałam mineralnej, bo się bałam tej chlorowanej wody. I nadal mam wątpliwości.

Ja Witkowi daję mleko modyfikowane od momentu jak miał z 7 dni chyba i szykowałam je na kranówce i powiem szczerze, że ani razu nie miał skutków ubocznych. Ale to faktycznie dużo zależy od tego jaka jest woda. U nas nie jest zła.

Szczerze powiedziawszy to tez mam watpliwosci co do wody z kranu, staram sie nie dawac Natalce tylko czasem jak nie kupie baniaka.Marcie tym bardziej..

Ja robie mleko na mineralnej ale jak probowalam cos ugotowac to na kranowce bo uwazam ze i tak podczas gotowania wszystkie bakterie i co tam jeszcze jest sie wygotuje:-)

my mamy zamontowany filter z niego biore wode i gotuje a potem robie mleko albo daje ja przegotowana do picia:-) wczesniej kupowalismy wode w baniaczkach i tez ja gotowalam :tak:tu na tenerifie wody z kranu nie mozna pic bo sie mozna niezle zatruc tylko wode z baniakow mozna pic:-)

reklama
Do góry