reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozszerzamy dietę naszych krasnoludków

Lorien nie martw się, Nikuś lubi chodzić za rączkę, a buziaczki uwielbia rozdawać :-D, obcałowywuje mnie z 20 razy dziennie i już nawet prosić nie muszę :tak::-). No ale, żebyś nie pomyślała, że jakiś nachalny jest :no:, to po prostu miłość :-D.
A oprócz jedzenia to brudne rączki mu nie przeszkadzają :no::-D.

reklama
Robert ostatnio tylko wsuwa makarony. Kazdy jeden obojetnie z czym, juz pomalu brakuje mi pomyslow. Ratujcie. :sorry2:

aph,z kotletem mielonym,z duszoną poledwicą wieprzową lub piersią kurczaka, z sosem bolońskim, zogórkiem kwaszonym:tak:, z twarożkiem i śmietaną.

u Filipa ostatnio króluje kasza gryczana ze smazonym boczkiem i cebulką. do tego ogórek kwaszony. je dopóki garnek nie bedzie pusty:szok:

z mielonym, z piersia i z roznymi sosami juz robilam.
Na slodko nie probowalam. A jak to jest z ogorkiem???

reklama
Makaron z owocami ... pychota :-D Co dziennie może być inny owoc :-D:-D:-D

U nas jedzone są wszystkie owoce, nawet ze skórką :tak::-D Dziś u znajomej na działce jadł z zapałem prosto z krzaczka borówki :-D:-D:-D:-D:-D Ale były dobre :tak::-D

Do góry