reklama
U nas tez picie jest w temperaturze pokojowej i nie moze byc inne bo gdy Hubcio wyczuje cos cieplego to nie chce pic. A serki i inne rzeczy je prosto z lodowkijest tak niecierpliwy ze nie mam czasu nawet troszke zagrzac i nigdy mu nic nie bylo. W przedszkolu tez dostaje zimne mleko do picia np. do obiadu czy podwieczorku i nikt sie tym nie przejmuje ja te czasami nalewam mu troszke mleczka do kubka takiego prosto z lodowki i jest o.k. Hubcio uwielbia lody nie je ich duzo ale czasami dostaje.
K
konto usuniete
Gość
my tez picie w temperaturze pokojowej, lody do sprobowania dosc czesto i czasami danonek z lodowki jak zapomne wczesniej wyciagnac
Skakanka
Mamy styczniowe 2007 Mama wyrodna;-)
No wlasnie szkoda,ze nie spia razem o tych samych porach;-)W naszym przypadku nie da rady inaczej ;-)..........no chyba , ze jedna akurat śpi
Lody jedzą ..........picia zimnego nie piją jako tako bo zawsze dolana ciepła woda więc na ogół temp. pokojowa .........jedynie Emilka kakao Danone prosto z lodówki :-)
Skakanka
Mamy styczniowe 2007 Mama wyrodna;-)
Marta sie upapla oczywiscie tymi zelkami;-)normalnie to bym jej nie dawala Natalce tezbo ona zje ile widziale "musze"je miec w zanadrzu
Co do lodow to sa zdrowsze hehe chyba;-)
a co do skojarzen;-)kolezanka mi opowiadala taka anegdote z ich zycia rodzinnego..jej corka mowi do taty: Tato zrobic ci loda?(takiego z danonka) a tata na to Wolalbym,zeby mamusia mi zrobila to corka na to:Mamusiu zrobisz tatusiowi loda?;-);-)
Co do lodow to sa zdrowsze hehe chyba;-)
a co do skojarzen;-)kolezanka mi opowiadala taka anegdote z ich zycia rodzinnego..jej corka mowi do taty: Tato zrobic ci loda?(takiego z danonka) a tata na to Wolalbym,zeby mamusia mi zrobila to corka na to:Mamusiu zrobisz tatusiowi loda?;-);-)
reklama
Elżbietka
mother of two sons&angel
Filip je orzeszki solone i wysrywa je w całości
Podziel się: