reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozszerzamy dietę naszych krasnoludków

u nas tez tubkowych owocow nie ma:-(
za to mamy mleczny strajk na calego:crazy:.Laura od tagodnia nie umie patrzec na mleko i kasze,i co ja teraz mam jej dac do jedzenia:-(.....??:wściekła/y:,przeciez musi pic mleko,poza tym apetyt na wszystko inne tez nie za specjalny....ach a bylo juz tak pieknie.....

reklama
Maja a może po tym szczepieniu ta ma? kilka dni ogólnie nie chciała a teraz przy goraczcejuż w ogóle? nie martw się, dojdzie do siebie i apetyt wróci;-) Nikolas przez 2 miech nie chciał mleka,wylewałam całe butle a teraz nadrabia:-D

Mateusz też ma takie fazy z mlekiem, że nie chce :no: i wypija wtedy tylko max 60-80 ml 2 razy dziennie :baffled:, ale potem apetyt na mleczko znowu wraca i pije ok 150 - 180 ml też 2 razy dziennie ... i zauważyłam, że u nas mleczko jest beee ... gdy idą mu ząbki :blink:

U nas samo mleko jest już od dawna bleeee, ale kaszka jak najbardziej może być. Za to od kilku dni za diabła nie tknie pieczywa :no::wściekła/y:

Coś Ty, Moniu u nas pieczywko, ale samo, bez dodatków, jest number one od zawsze.

U nas to samo. Do tego stopnia, że Hania chodzi ze mną codziennie rano po zakupy, kieruje się prosto na dział z pieczywem i porywa bułkę:-D. A jak wczoraj poszłyśmy a przy niedzieli nie ma pieczywa to stanęła obok półki i rozłożyła ręce, że nie ma:-D. Biedne dziecko, suchą bułkę musi jeść:-p:rofl2:.

oj to ja jestem mniej wyrodna niz wy bo moje je z masłem, chociaż suchym pieczywem też nie gardzi:laugh2::laugh2::-p

u nas chlebek nie bardzo i w perfekcujny sposób potrafi oddzielic języczkiem w buzi chleb od szyneczki i chlebek wtedy ląduje na podłodze

reklama
Do góry