reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozszerzamy dietę naszych krasnoludków

Antenka jaka obsesja przeciez ja nie mam zadnej obsesji:-D:rofl2:;-)W tym wieku juz tak dzieci nie przybieraja...a nawet moga schusc;-):dry:Natalka wazyla 10kg jak miala poltora roku czyli tylko kilogram wiecej niz Marta teraz hehe Chcialbym,zeby wazyla wiecej ale taka widocznie jej uroda i juz.

reklama
Ja mimo że wiem że Nikusiowa taka uroda nadal staram się go tuczyć i wydaje mi sie że troszke przytył na buzi - moja siostra ostatnio na niego mówi "pyza" :-p no ale i tak to nadal tylko marzenia o małym grubasku:-D:-D

Ja mam w domu małego grubaska i chciałabym go odchudzić ale jakoś mi to nie wychodzi :baffled: Jak mnie nie ma to teściowa wnuka futruje :crazy: a potem się dziwi, że cięzki jest i ma zbyt ciążką pupcię by zacząć chodzić :-D

Wprawdzie to nie ten wątek ale napiszę, że dzisiaj po kapaniu Nikuś na golaska ważył 9,900kg, jakby doliczyć kolację to będzie 10,200kg :-p:-D, trochę bym chciała, żeby był większy (na stojąco 80cm) i grubszy, ale widocznie tak jego uroda, że jest drobniutki :tak:

Moj dzisiaj na wadze rano z suchym pampersem mial 10.200 wiec tyle co twoj za to wzrosty 83. Kurcze chyba nie mam sie o co martwic skoro wiecej dzieciakow tyle wazy co Hubcio.

Nikuś na leżąco na 82cm, zawsze kładę go głową do ściany i zaznaczam gdzie piętka się kończy, na leżąco ma jakieś 2cm więcej niż na stojąco przy szafie, a wierci się przy tym, że aż trudno zmierzyć :tak::-D

reklama
Antenka dzieci w tym wieku juz nie przybieraja na wadze i nie tucz go bo i tak nie bedzie jadl wiecej jezeli nie bedzie miał na to ochoty, a mozesz wywolac efekt odwrotny - moze stracic w ogole chec do jedzenia. Julka tez wazy 10200 i wszyscy mowia ze jest pyza bo ma okragla buzke, faktycznie z puckami, a z dupki wszystkie portki jej leca.
Wogole to prosze o zakonczenie juz tych obsesji wagowych:-D (brawo Skakanka!) kazde dziecko jest inne i pozwolcie im takimi byc. wydaje mi sie ze zaden z naszych styczniakow, jezeli chodzi o wage, nie ma jakis odchylen od normy. I to był moj apel na dzisiaj:laugh2::-p

Do góry