reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rozszerzamy dietę naszych krasnoludków

Antenka jaka obsesja przeciez ja nie mam zadnej obsesji:-D:rofl2:;-)W tym wieku juz tak dzieci nie przybieraja...a nawet moga schusc;-):dry:Natalka wazyla 10kg jak miala poltora roku czyli tylko kilogram wiecej niz Marta teraz hehe Chcialbym,zeby wazyla wiecej ale taka widocznie jej uroda i juz.

reklama
Ja mimo że wiem że Nikusiowa taka uroda nadal staram się go tuczyć i wydaje mi sie że troszke przytył na buzi - moja siostra ostatnio na niego mówi "pyza" :-p no ale i tak to nadal tylko marzenia o małym grubasku:-D:-D

Ja mam w domu małego grubaska i chciałabym go odchudzić ale jakoś mi to nie wychodzi :baffled: Jak mnie nie ma to teściowa wnuka futruje :crazy: a potem się dziwi, że cięzki jest i ma zbyt ciążką pupcię by zacząć chodzić :-D

Wprawdzie to nie ten wątek ale napiszę, że dzisiaj po kapaniu Nikuś na golaska ważył 9,900kg, jakby doliczyć kolację to będzie 10,200kg :-p:-D, trochę bym chciała, żeby był większy (na stojąco 80cm) i grubszy, ale widocznie tak jego uroda, że jest drobniutki :tak:

Moj dzisiaj na wadze rano z suchym pampersem mial 10.200 wiec tyle co twoj za to wzrosty 83. Kurcze chyba nie mam sie o co martwic skoro wiecej dzieciakow tyle wazy co Hubcio.

Nikuś na leżąco na 82cm, zawsze kładę go głową do ściany i zaznaczam gdzie piętka się kończy, na leżąco ma jakieś 2cm więcej niż na stojąco przy szafie, a wierci się przy tym, że aż trudno zmierzyć :tak::-D

reklama
Antenka dzieci w tym wieku juz nie przybieraja na wadze i nie tucz go bo i tak nie bedzie jadl wiecej jezeli nie bedzie miał na to ochoty, a mozesz wywolac efekt odwrotny - moze stracic w ogole chec do jedzenia. Julka tez wazy 10200 i wszyscy mowia ze jest pyza bo ma okragla buzke, faktycznie z puckami, a z dupki wszystkie portki jej leca.
Wogole to prosze o zakonczenie juz tych obsesji wagowych:-D (brawo Skakanka!) kazde dziecko jest inne i pozwolcie im takimi byc. wydaje mi sie ze zaden z naszych styczniakow, jezeli chodzi o wage, nie ma jakis odchylen od normy. I to był moj apel na dzisiaj:laugh2::-p

Do góry