reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rozszerzamy dietę naszych krasnoludków

dzieki aaga wlasnie z tym koncze. A co do ubran to masz racje jak na dlugosc dobre to leca z tylka we wszystkie mam powciagane gumki.

reklama
Mój Antek po tym całym szpitalu ma taki apetyt, że konia z kopytami by zjadł:szok:. Już nie mam pomysłów, co mu przyrządzać do jedzenia, bo on je 8-9 razy dziennie. Nie uwierzycie, ale on je więcej ode mnie. Je rzeczy, których przedtem nawet by nie tknął. Myślę, że jeszcze tydzien i nadrobi zaległości wagowe:tak:. Wczoraj np. zjadł:
- kaszka na mleku
- dwie kanapki z dżemem
- zupka
- kanapka z pasztetem na placu zabaw
- pulpet z ziemniakami i sosem
- zupka
- jabłko
- pół mojej kanapki, zanim zdążyłam wystudzić mu kaszkę:-D
- kaszka
... aż miło;-):-)

Ale z Antosia głodomorek;-). Hanka też wszystko pochłania w każdych ilościach, i jak tylko widzi, że ja coś jem to od razu żebrze:-D:-D:-D.
Najbardziej lubi bułki, wkłąda sobie pół buły do buzi i chodzi po domu i gada takim grubym głosem "BA BA BA BA" i się cieszy, że ma zapchaną paszczę:-D.

Emi różnie ostatnio z apetytem. Ale nie narzekam, bo nie jest źle.

Antoś bierze przykład z Mamusi :-D

a u nas do jadospisu powróciło mleko i to w jakich ilościach:szok::szok: mały je teraz 3xdzinnie po 250ml mleka zagęszczonego kachą,do tego w ciagu dnia danonka i jakieś owoce typu banan,jabłko(ostatnio też preferujemy owocowe tubki bo może jeść sam na dworze)normalny obiad z nami i zawsze jakieś przekaski i jak ktoś je zawsze żebra:sorry2:

reklama
zywa to takie owoce jak w słoiczkach, są w tubkach i sobie można je jeść jak np mleko w tubce:-p mi zawsze tata Nikusia wysyła z uk ale tutaj też widziałam z bobovity:tak:ale mały wybór i mało smaków:sorry2:

Do góry