reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rozszerzamy dietę naszych krasnoludków

Hania świeże mandarynki wcinała aż jej się uszy trzęsły:-D. Aż byłam zdziwiona, bo to jakby nie patrzeć cytrusy. Z puszki nie dawałam, ale ja czasem robię sałatki owocowe, to może tym razem i Hani zaserwuję:tak:.

reklama
Nikusia wczoraj na wieczór wysypało na polikach :-(, jadł wczoraj pomarańczę, może to od tego:confused:, sama nie wiem :no:, wcześniej już jadał i pomarańcze i mandarynki i nigdy nic się nie działo. Dzisiaj już lepiej, krostki zbledły, ale ma takie szorstkie te policzki :baffled:

Geperty, stawiam na te pomarańcze:baffled:, jakby nie patrzeć, to w końcu cytrusy. Tym bardziej, że pochodza z różnych krajów, może jedne uczulaja bardziej, inne mniej:sorry2:. Nie mam pojęcia, ale Antek też czasem po mandarynkach dostaje wysypki na buźce, a czasem nie:baffled:

my jeszcze truskawek nie wcinaliśmy;-) ale jak pije sok truskawkowy albo jak gdzieś dodatkiem jest truskawka to ok... zobaczymy jak kupie:-p

reklama
U nas truskawki i widogrona sa najleprze zadnej wysypki ani uczulenia Hubcio uwielbia.
Skakanka zarazilas mnie swoja obsesja (waga Martusi) teraz ja tez nie sypiam prawie po nocach bo mi sie wydaje ze Hubcio jest za chudy do tego chodzi do przedszkola i niestety nie wiem ile on tam je (panie twierdza ze je ale kto to wie). Codziennie go waze i nic nie przybywa juz sama nie wiem jak go utuczyc:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry