reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rozszerzamy dietę naszych krasnoludków

u nas też jajecznica i parówki(cielęce zazwyczaj) numero uno:tak::tak: monte też uwielbia(nawet to karmelowe czy jakos tak które mi nie smakuje:dry:), danonki, zupy, ziemniaki z sosami. z owoców tylko banana i cytrusowe, jak chce mu dać jabłka to muszą być w słoiczkach:szok::szok: nawet startego nie chce:dry:

reklama
Wide,ze nie dosc,ze wygrywam w zawodach na najchudsze dziecko:-D:-D;-)to jeszcze w zawodach na najchudszego meza:rofl2::rofl2::rofl2:

Heheh bo nie pisalam tez sie nie ma czym chwalic....;-)70 no i tez zalezy ile sie ma wzrostu hehehe.....

My to się ładnie z mężem uzupełniamy wagowo... A raczej ja go uzupełniam :-D:-D:-D:-D

Grunt ze średnia dobra wychodzi;-):laugh2:.

Skakanka no widzisz jak ty z mezem szczupli to dziewczynki rownież. Kiedys będą zadowolone bo nie beda miały problemów z wagą.

A ja wczoraj dałam (po dyskusjach na watku) monte (deserek, nie do piocia) i na początku gdu było to białe to było w miarę ok., ale juz ta część kakaowo orzechowa była ble, aż ja otrzepywało. Teraz juz jestem pewna ze nie lubi kakao, ale kaszke nestle z kaako pije

Aga u mojej Emilki tez tak było , ze jadła białe a ciemnego nie ale minie jej z czasem zobaczysz :tak: teraz Emilka wcina wszystko a co do Natalki to z nią nie mam żadnych problemów zje wszystko i w dużej ilości .................no jedynie chlebek jest nie bardzo a przynajmniej dopóki nie dam parówki ;-):-p:tak:

reklama
Do góry