reklama
tika
Mamy styczniowe 2007 Mama Mateuszka
Monia ... trzymam kciuki ... oby to było tylko rutynowe badanie po zabiegu i ... wierzę, że tak właśnie będzie
MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
Moniu, kciukaski zaciśnięte;-)
tika
Mamy styczniowe 2007 Mama Mateuszka
Dziewczynki ... a ile nabiału w postaci jogurtów i serków podajecie dzieciaczkom dziennie??? Bo ja się zastanawiam czy jak Mati zje np. 2-3 małe danonki rano, to czy mogę mu jeszcze popołudniu np. Bielucha podać
MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
Antoś zazwyczaj zjada dwa duże danonki dziennie i czasem jeszcze dostaje kanapkę z twarożkiem. Nie wiem ile nasze dzieciaki powinny zjadać nabiału, zdaję się na intuicję;-)
aph
Mamy styczniowe 2007 Mama Roberta 24.12.06
Robert zjada dziennie z Kinder Mleczna kanapke ( uzalezniony do nich jest ;-) ) i albo jednego duzego, albo 2 male Danonki, ale wypija mi 3x dziennie butle mleka, nie daruje. Probowalam dawac mu 2 razy dziennie, ale to chodzi, jeczy i pokazuje mi na butelke z mleka.
Teraz wzielam sie na sposob i kupuje mu z Nestle w kartoniku "Mleko i Owoce" i poprostu popoludniu dostaje to. Tani interes to to nie jest bo dwa kartoniki po 250ml kosztuja 7,50, no ale przynajmniej ma cos innego niz samo mleko.
Ciesze sie, ze chce pic mleko, ale kurcze samym mlekiem tez mi sie zywic nie moze, a On to najchetniej tak by wlasnie robil, obiadek moze nie istniec jezeli jest butla z mlekiem.
Teraz wzielam sie na sposob i kupuje mu z Nestle w kartoniku "Mleko i Owoce" i poprostu popoludniu dostaje to. Tani interes to to nie jest bo dwa kartoniki po 250ml kosztuja 7,50, no ale przynajmniej ma cos innego niz samo mleko.
Ciesze sie, ze chce pic mleko, ale kurcze samym mlekiem tez mi sie zywic nie moze, a On to najchetniej tak by wlasnie robil, obiadek moze nie istniec jezeli jest butla z mlekiem.
aph
Mamy styczniowe 2007 Mama Roberta 24.12.06
Monia kciuki zacisniete.
Elma
Małgosia
Oj Moniś bidulko co ty z tym oczkiem masz :-(
Przesyłamy uściski, życzenia poprawy stanu twojego oka i oczywiście 100kg pozytywnych fluidków ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
poleciały :-)
Przesyłamy uściski, życzenia poprawy stanu twojego oka i oczywiście 100kg pozytywnych fluidków ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
poleciały :-)
reklama
Elma
Małgosia
Nadia pije mleko 2 razy dziennie (rano 240ml i wieczorem 240 kaszki), na drugie sniadanie jogurt lub chlebek z twarożkiem lub serkiem smażonym albo żółtym czasem z szynką lub dżemem. Na obiadek jakiś słoiczek z mięskiem. Podwieczorek - danonek i owoc albo sam danonek albo sam owoc. No i na kolecję butla kaszki.
Czy to nie za mało tego jedzenia? Bo mam wrażenie że wasze dzieciaki jedzą więcej...
A może mi się wydaje
Czy to nie za mało tego jedzenia? Bo mam wrażenie że wasze dzieciaki jedzą więcej...
A może mi się wydaje
Podziel się: