reklama
aph
Mamy styczniowe 2007 Mama Roberta 24.12.06
Kasiu my rowniez gratulujemy.
T
tynka
Gość
Mnie nie uraziłaś :-)
Na studiach moja nauczycielka gry an fortepianie opowiadała nam taka historie
w dniu gdy jej córka straciła dziecko jej przyjaciółka ( studentka) urodziła zdrowego synka ........pani profesor odebrała to tak jakby dusza jej wnuka urodziła sie ponownie w ciele tego synka jej przyjaciółki :-(
Na studiach moja nauczycielka gry an fortepianie opowiadała nam taka historie
w dniu gdy jej córka straciła dziecko jej przyjaciółka ( studentka) urodziła zdrowego synka ........pani profesor odebrała to tak jakby dusza jej wnuka urodziła sie ponownie w ciele tego synka jej przyjaciółki :-(
No dzięki dziewczyny za gratulacje :-)
Nawet się nie staraliśmy, sama do nas fasolka przyszła
Termin policzony na 23 września
No patrz jak sobie drogę sama do was znalazła ;-)
Wlasnie sobie pomyslalam jak to sie w zyciu uklada jedni odchodza a inni sie rodza mysle ze nikoko nie uraze tym co napisalam ale caly czas mysle o Majuni:-----(
Mnie też nie urazilaś. Mojego męża dziadek zmarł w dniu 6 marca i w tym samym dniu urodził się Maćka bratanek Zaś jego babcia zmarła w Wigilię 2006 r. a Wituś urodził się w niecały miesiąc później Może to zbieg okoliczności, ale jakoś tak się ułożyło, że pradziadkowie odchodzili a wnuki się rodziły
To normalna kolej rzeczy, jedni przychodzą... inni odchodzą... w pewnym sensie wszyscy jesteśmy razem
Bardzo mądra myśl ...
reklama
to smutne,ale dokladnie tak jest.:-(..Laura tez urodzila sie o 4 dni za wczesnie ,dokladnie tego samego dnia,co dziadek Adasia,ktorego bardzo kochal,a dziadek zmarl 6 lat temu...tak sobie ta date wymarzylismy i sie udalo...ot taki zbieg okolicznosci
Podziel się: