reklama
tika
Mamy styczniowe 2007 Mama Mateuszka
... no właśnie ... Monisiu co z oczkiem??Monia a jak tam twoje oczko??
Tikus troche nam sie z watkami pomieszalo...ale co tam;-)... no właśnie ... Monisiu co z oczkiem??
tika
Majuś ... hehe ... o tym samym pomyślałam ... ale myślę, że Monia nas i tutaj znajdzie ;-)Tikus troche nam sie z watkami pomieszalo...ale co tam;-)
A pewnie, że znalazłam ;-)
Oczko się goi, nawet zaczyna być widać białko ;-) Hihihihi Widzenie po mału wraca, jak na razie widzę na 1 metr, ale to i tak jeszcze nie jest wyraźne. Ale ważne, że coś widzę, bo ta ciemność w oku jaką miałam 26 grudnia była makabryczna Jestem dobrej myśli. A lekarze mówią, że oko może dochodzić do siebie nawet przez kilka miesięcy i dopiero wtedy będzie tak na prawdę wiadomo na ile wróci mi widzenie. Oni sami są bardzo ciekawi jak to będzie. Nie kryli przede mną już od samego początku, że z tym okiem to rzut na taśmę ... albo będę cokolwiek widzieć albi nic Życie z tą świadomością przez 3 tygodnie, z dala od bliskich, było strasznym przeżyciem Ale mam to już za sobą ;-) Na szczęście ;-) Teraz to tylko muszę czekać aż zejdzie mi opuchlizna z twarzy (efekt łykania sterydów ) i powinno być dobrze ;-)
Oczko się goi, nawet zaczyna być widać białko ;-) Hihihihi Widzenie po mału wraca, jak na razie widzę na 1 metr, ale to i tak jeszcze nie jest wyraźne. Ale ważne, że coś widzę, bo ta ciemność w oku jaką miałam 26 grudnia była makabryczna Jestem dobrej myśli. A lekarze mówią, że oko może dochodzić do siebie nawet przez kilka miesięcy i dopiero wtedy będzie tak na prawdę wiadomo na ile wróci mi widzenie. Oni sami są bardzo ciekawi jak to będzie. Nie kryli przede mną już od samego początku, że z tym okiem to rzut na taśmę ... albo będę cokolwiek widzieć albi nic Życie z tą świadomością przez 3 tygodnie, z dala od bliskich, było strasznym przeżyciem Ale mam to już za sobą ;-) Na szczęście ;-) Teraz to tylko muszę czekać aż zejdzie mi opuchlizna z twarzy (efekt łykania sterydów ) i powinno być dobrze ;-)
tika
Monia kochana ... to się strasznie cieszę, że już widać pozytywne efekty operacji :-), oby tak dalej powolutku ale konsekwentnie wracało Ci widzenie i żebyś miała już raz na zawsze spokój z tym oczkiem.
Dbaj o siebie ... bo pewnie Witusia Ci nosić nie wolno :-(... a po tych 3 smutnych tygodniach spędzonych bez synka (ogromnie wspólczuję) ... pewnie masz ochotę go przynajmniej trochę potulić, więc tul ale na siedząco ;-) żeby nie obciążać oczka ... no
Dbaj o siebie ... bo pewnie Witusia Ci nosić nie wolno :-(... a po tych 3 smutnych tygodniach spędzonych bez synka (ogromnie wspólczuję) ... pewnie masz ochotę go przynajmniej trochę potulić, więc tul ale na siedząco ;-) żeby nie obciążać oczka ... no
A pewnie, że znalazłam ;-)
Moniczko to cale szczescie,trzymam kciuki zeby wszystko sie ladnie zagoilo...i niech ci to twoje oko juz da spokoj;-)
reklama
Dokladnie, nic mi nie wolno dźwigać, więc Witka też nie mogę brać Wkurza mnie to niesamowicie Ale jakoś muszę przeżyć. Niestety dziś trochę gorzej widzę i moja lekarka stwierdzila, że w poniedzialek mam przyjechać do kliniki bo jej się to nie podoba i woli zobaczyć co się dzieje :-( Mam nadzieję, że wszystko jednak bęzie dobrze i nie będę musiała tam zostawać :-no:
Podziel się: