reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozszerzamy dietę dziecka czyli: co, kiedy, ile i jak...

reklama
podobno soczewica jest bardzo zdrowa dla takich maluszków jak nasze, tak jak pisze Ariska soczewica jest z rodziny strączkowatych, ale w przeciwieństwie do fasoli etc nie jest tak ciężkostrawna dla bąbli, no i wiem że nie trzeba jej moczyć, ale jak przygotować dalej nie wiem chyba odleję dziś rosołku i wrzucę po prostu niech się gotuje w środku :dry: zpbaczymy co z tego wyjdzie :-p

soczewica jest podobno dobra przy dietach... ale ja kiedys jadłam i zygałam dalej niz widziałam... widocznie mi nie słuzy..
Kuba pije mleko z kaszką 120ml 2 razy w ciagu dnia i raz w nocy.. pozatym normalny obiadek( mniej doprawiony) normalnie miesko... czyli mniej wiecej to co my.. surówek nielubim chyba ze brokuł.. na sniadanie serek waniliowy, a na kolacje lubi nalesnik( z małej patelni zje 1, 5).. pozatym jogurty naturalne z dodatkiem dzemu( czesto sniadanie i kolacja) kanapki.. i uwielnia ryby... smazone gotowane wedzone... wsuwa w ogromnych ilosciach ..

reklama
Do góry