ariska
Fanka BB :)
dlatego ja się kieruje głównie intuicją wiem tyle że kasza jaglana jest najzdrowsza, do tego lekkostrawna i bez glutenu dlatego stosujemy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No wlasnie dawałam mu najpierw rano mleko a na II sniadanie kaszke, ale tej kaszy wtedy wogole nie chcial wiec zamieniłam miejscami i chociaz troche je na to 2 sniadanie, bo on by mogl nic nie jesc od sniadania do obiadu. On wogole duzo spi do obiadku bo po sniadaniu idzie spac o 9:30 do 11:30 a potem znow około 13 i spi do obiadu moze to dlatego nie chce między tym jesc bo w sumie nie ma kiedy tego spalic. Ale jak mu wogole zabiore to II sniadanko to juz wogole malutko bedzie jadl juz nie wiem jak mam to zmodyfikowac. Taj samo z tymi deserkami, daje mu tyle bo on w nocy i tak nie chce tego mleka, bo zasypia, czy mu dam jeden deser czy 2 to on i tak ma gdzies to mleko. Jeden dzien było lepiej bo raz wypił nawet 180 mleka i 150 na noc, az byłam w szoku, ale od nastepnego dnia znow to samo. On zawsze był niejadek, waży poniżej 25 centyla.